CZK 44.07 30%OFF | Soutong Sexy Men Underwear Mesh Transparent Boxer Gay…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe CZK 44.07 30%OFF | Soutong Sexy Men Underwear Mesh Transparent Boxer Gay…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 37 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Přeji dobré ráno , vzhledem k tomu, ze se mi stále nepodařilo najít pořádně plavky které by se libili jak Vám, tak i mě, chtel jsem se chtěl zeptat zda myslíte, ze by bylo vhodné nosit na pláži tyto plavky..
    Dle feedbacku odpovídají 10/10 základním foto obrázkům. Doporučuji galerii ptáků shlédnout ??
    Máte nekdo podobné? Co ta síťka? Netrha se to moc?

CZK 44.07 30%OFF | Soutong Sexy Men Underwear Mesh Transparent Boxer Gay Breathable Boxers Shorts Comfy Underwear ropa interior hombre ST63

CZK 44.07 30%OFF | Soutong Sexy Men Underwear Mesh Transparent Boxer Gay Breathable Boxers Shorts Comfy Underwear ropa interior hombre ST63

Oli Popelka
    Guest

Když si dáš do toho inkontinencni plenkove kalhotky TENA, tak budeš vypadat skvěle 😀

Oli Popelka
    Guest

A nebude se to trhat 😀

Josef Znk Kouba
    Guest

Nebrat, několikrát sem v nich byl vyhozen z autobusu a když už sem náhodou dojel až do školy, tak mě učitelka poslala domů

Michaela Petrovská
    Guest

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Richard Kondr
    Guest

Měl jsem s nimi problém v práci. V šatně se to profláklo a několik chlapů z linky mě chtělo strčit montážní klíč do prdele a několik jiných mě zvalo k nim domů na kafe 😵

Zdeňka Marková
    Guest

Otázkou je, co na to neoholený bobr… poleze ven?

Radim Stehlík
    Guest

A docela bolí, když to vejce proleze síťkou ven a ty se to pak snažíš napravit 😂👍

Honza Šimek
    Guest

Určitě je vemte, budete spokojen, jsou decentní a přitom praktické, dobře skryji případné nedostatky. Zlatá střední cesta, jen v recenzi píšou, že kvůli větší gramazi déle schnou a kapsicka ma trochu nešikovně řešené zavírání

Andrea Kolinska
    Guest

Já bych do toho šla. Je to vkusné a praktické. A kdyby se Vám náhodou plavky protrhly, můžete je nahradit třeba síťkou od citrónů a je to

Comme Jiří Dostalík
    Guest

Martin Mac Bilenný

Michal Porubčan
    Guest

Síťka na pomeranče 🤣🤣🤣 nebo jsem viděl prodávat i roládu 🤣🤣🤣

Roman Škarda
    Guest

Ty prdo to musí být maso

Lucie Matoulková
    Guest

Sexy jo? Tvl, v tom videt chlapa, tak do konce zivota sex nechci🤣

Jana Mikulková
    Guest

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 37 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password