Dnes přišel make up cover Dermacol tady stojí něco kolem 200 Kč a mě vyšel na…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Dnes přišel make up cover Dermacol tady stojí něco kolem 200 Kč a mě vyšel na…

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 51 total)
  • Author
    Nikola Schmiederová Braborcová
    Guest

Je vhodný i na tělo?

Oli Barker
    Guest

Je vhodny na oblicej, na telo i k natirani eternitovych strech

Magda Hanáková
    Guest

Tak toto je na 100% napodobenina!! Já jako alergik, bych to na sebe vůbec ani nezkoušela dávat, ono po 1-3 použití se nic neděje, ale po více použitích, bych s efakt bála nějakých následků. Raději si koupím Dermacol u nás, kde se prodává jen náš originál a když se cokoliv stane, tak nejen, že mi firma vrátí peníze, ještě mi doporučí lékaře!!

Jana Donnebergerová
    Guest

No holky já se Vám divím. Chcete být krásné a dáváte si na obličej takový sajrajt. Ta krása Vám pak dlouho nevydrží. Mmch dermacol za mě teda taky na houby.

Katherine Svačinová Lončíková
    Guest

Holky pokud by jste chtěli tak Vám mužů nabídnout Já úžasný makeup od firmy Hunca Life je na přírodní bázi 😉 mám ho má 100 % kryti 😉 cena je 439 Kč….u mě ho máte za 389 Kč 😉

Trish O’Day
    Guest

Je tu nekdo kdo by me ho koupil? Hned bych mu odeslala penize na ucet. Proooosiiiiiim??

Anika Kostolanska
    Guest

221 je je neutrální… Make-up super.. Obličej mi to rozhodně nezničilo… Každá z Vás chce být krásná ale šetříte na kosmetice… Pak se nedivte za to jaký máte obličeje. Radši si ho koupim za 300 než z Alli za 44… Rozdíl je opravdu znát. 😉

Pavlína Korcova
    Guest

Nemáte někdo fotku obličeje jak kreje díky 🙂

Petra Genzerová
    Guest

Jen pro zajímavost, kdybyste chtěly vědět, co si dáváte na obličej https://www.youtube.com/watch?v=mCYZg1pHMNQ Je to anglicky, kdyby někdo nerozuměl, vysvětlím 🙂

Lucy Šlehoferová
    Guest

No a pak hovno to je zadarmo 😄

Luci Luci
    Guest

Já tedy nedám dopustit na vichy sice stojí 500-600 ale vydrží a taky kryje 🙂 Dermacol jsem měla ještě kdysi a vím, ze moc nevonel, z Ali používám jen rtenky ale u make-upu apod bych měla strach 😕

Kristý Gotthardtová
    Guest

Já sama, která mam problematickou pleť používám make-up nekomedogenní. Tenhle sice není ale je docela fajn. Ze srandy jsem si pořídila i tenhle z Ali za pár šupů a testovala je. Na jednu polovinu obličeje jsem si dala originál a na druhou stranu ten z Ali. Nejen, že odstíny jsou úplně s jiným podtónem, ale je úplně rozdílná výdrž. Po odlíčení moje pleť byla osypaná, citlivá a místy i puchýřky. Ten make-up z Ali za pár šupů letěl do koše. Nakonec jsem měla ošklivej zánět. Kosmetika která je přírodní a nebo netestovaná je milionkrat lepší i když je dražší. Nevyplácí se takhle šetřit kdyz jde o pleť.

Gorolova Canan Marie
    Guest

Prosim vas mohla by jste mi tez objednat. Ja s aliexpes zkusenost nemam.

Silvie Čonkova
    Guest

Můžu poprosit taky odkaz 🙂

Nicol Ferencová
    Guest

Make up používám uz 3měsíce je super krycí na obličeji vypadá normál žádné bláto nesmi se toho dat hodně stačí jen trošičku 😉

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 51 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password