Tak toto je na 100% napodobenina!! Já jako alergik, bych to na sebe vůbec ani nezkoušela dávat, ono po 1-3 použití se nic neděje, ale po více použitích, bych s efakt bála nějakých následků. Raději si koupím Dermacol u nás, kde se prodává jen náš originál a když se cokoliv stane, tak nejen, že mi firma vrátí peníze, ještě mi doporučí lékaře!!
No holky já se Vám divím. Chcete být krásné a dáváte si na obličej takový sajrajt. Ta krása Vám pak dlouho nevydrží. Mmch dermacol za mě teda taky na houby.
Holky pokud by jste chtěli tak Vám mužů nabídnout Já úžasný makeup od firmy Hunca Life je na přírodní bázi 😉 mám ho má 100 % kryti 😉 cena je 439 Kč….u mě ho máte za 389 Kč 😉
221 je je neutrální… Make-up super.. Obličej mi to rozhodně nezničilo… Každá z Vás chce být krásná ale šetříte na kosmetice… Pak se nedivte za to jaký máte obličeje. Radši si ho koupim za 300 než z Alli za 44… Rozdíl je opravdu znát. 😉
Já tedy nedám dopustit na vichy sice stojí 500-600 ale vydrží a taky kryje 🙂 Dermacol jsem měla ještě kdysi a vím, ze moc nevonel, z Ali používám jen rtenky ale u make-upu apod bych měla strach 😕
Já sama, která mam problematickou pleť používám make-up nekomedogenní. Tenhle sice není ale je docela fajn. Ze srandy jsem si pořídila i tenhle z Ali za pár šupů a testovala je. Na jednu polovinu obličeje jsem si dala originál a na druhou stranu ten z Ali. Nejen, že odstíny jsou úplně s jiným podtónem, ale je úplně rozdílná výdrž. Po odlíčení moje pleť byla osypaná, citlivá a místy i puchýřky. Ten make-up z Ali za pár šupů letěl do koše. Nakonec jsem měla ošklivej zánět. Kosmetika která je přírodní a nebo netestovaná je milionkrat lepší i když je dražší. Nevyplácí se takhle šetřit kdyz jde o pleť.