Dneska dorazilo a spokojenost. U nás za 300,- US $1.57 21%OFF | 3pcs/pack use …

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Dneska dorazilo a spokojenost. U nás za 300,- US $1.57 21%OFF | 3pcs/pack use …

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Dneska dorazilo a spokojenost. U nás za 300,-
    US $1.57 21%OFF | 3pcs/pack use 150times Dolce Gusto Coffee Capsule Plastic Capsule Refillable Reusable Compatible with Nescafe Dolce Gusto refill
    https://s.click.aliexpress.com/e/b5tOAogu

Gabriela Kaletová
    Guest

Opravdu fungují dobře, neteče nic bokem?

Marie Juráčková
    Guest

Také je máme už přes rok a fungují skvěle já si v tom dělám sypaný čaj

Terka Štanclová
    Guest

máme taky, ale vůbec to nejde do toho pouzdra na kapsle zacvaknout 😶😤

Vojtěch Tunzer
    Guest

🤔To radši investuji do něčeho pořádnějšího.Tyhle kapsy, ono celkově ten stroj nezvládne moc velký tlak. Do kapslí se to nesmí moc natlačit a nesmí se nadrtit moc jemná káva, jinak to neproteče, ucpe se to a kapsle se musí zespoda propíchnout, jinak při otevření toho krytu, který to drží, rupnou pružiny a stroj je doslova v prdeli.

Lukáš David
    Guest

Už jsem se lekl že je to menstruační kalíšek….🖖🤢🤔

Leos Javurek
    Guest

Jomam taky doma a funguje super

Ondra Vacek
    Guest

Nefunguje na mléko.

Pavel Bek
    Guest

Taky máme a spokojenost. Koupím v Oxalis kávová zrna s příchutí, nechám namlet na presso a paráda.

John Ginger
    Guest

dobrou chuť 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Marie Dražilová
    Guest

Mám z Ali plnící kapsle do nespressa a fungují skvěle….

Denisa Zifčák
    Guest

Nejlepsi je kdyz se otevre v kavovaru 😂😂😂😂😂

Michal Lipert
    Guest

Je to na prd, stejně jako celé dolce gusto. Kafe je z toho spíš jako překapávané, má to malý tlak. Mám pocit že v těch originálních kapslích je asi obyčejné rozpustné kafe. Než tohle, tak radši jakýkoliv obyčejný pákový presovač, dá se koupit z pár korun. A nebo kolem cca 6-7 tisíc už se dá obyčejný automatický, na zrnkovou kávu… Stejně pokud člověk pije kafe často, nakonec u něj skončí. Než si pořád dělat někde bordel s mletou kávou. Občas bývají v akci i skoro za polovinu. Koupil jsem takhle někdy v prosinci automatický Delonghi asi za 6000 místo původních 14000.

Tereza Vanderková Fišmanová
    Guest

Mame a nic moc. Ale kdyz dojdou kapsle i tohle postaci a mleta kava do toho….

Martin Spal
    Guest

Použil jsem asi 5x. Pak to začalo téct skoro všude a kafe se dělalo…no, že skoro vystydlo než nakapal hrnek. Takže od toho upouštím a půjdu do překapávače nebo presovače. 🙁 Kapsle už mě lezou na nervy a spíš si je dam svátečně (kapučíno).

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password