Dneska dorazilo a spokojenost. U nás za 300,- US $1.57 21%OFF | 3pcs/pack use 150times Dolce Gusto Coffee Capsule Plastic Capsule Refillable Reusable Compatible with Nescafe Dolce Gusto refill https://s.click.aliexpress.com/e/b5tOAogu
🤔To radši investuji do něčeho pořádnějšího.Tyhle kapsy, ono celkově ten stroj nezvládne moc velký tlak. Do kapslí se to nesmí moc natlačit a nesmí se nadrtit moc jemná káva, jinak to neproteče, ucpe se to a kapsle se musí zespoda propíchnout, jinak při otevření toho krytu, který to drží, rupnou pružiny a stroj je doslova v prdeli.
Je to na prd, stejně jako celé dolce gusto. Kafe je z toho spíš jako překapávané, má to malý tlak. Mám pocit že v těch originálních kapslích je asi obyčejné rozpustné kafe. Než tohle, tak radši jakýkoliv obyčejný pákový presovač, dá se koupit z pár korun. A nebo kolem cca 6-7 tisíc už se dá obyčejný automatický, na zrnkovou kávu… Stejně pokud člověk pije kafe často, nakonec u něj skončí. Než si pořád dělat někde bordel s mletou kávou. Občas bývají v akci i skoro za polovinu. Koupil jsem takhle někdy v prosinci automatický Delonghi asi za 6000 místo původních 14000.
Použil jsem asi 5x. Pak to začalo téct skoro všude a kafe se dělalo…no, že skoro vystydlo než nakapal hrnek. Takže od toho upouštím a půjdu do překapávače nebo presovače. 🙁 Kapsle už mě lezou na nervy a spíš si je dam svátečně (kapučíno).