Dobrý den, chtěla bych se zeptat, objednala jsem zboží v hodnotě 551 korun, při potvrzení platby byla cena 551 korun. Po potvrzení byla cena už 938 korun, a z účtu se mi stáhla výši cena těch 938 korun, jakmile jsem to zjistila bohužel až po třech dnech. Začala jsem ihned komunikovat s prodejcem, ten však odmítá cokoliv uznat. Nevíte kde se mohla stát chyba a jak mám případně postupovat? Děkuji.
Tak me uz se parkrat stalo, ze jsem si dala do kosiku 2 veci dohromady na 4dolary a pri placeni se mi najednou objevila nesmyslna castka treba 16 dolaru, ale nastesti jsem si toho vsimla a nepotvrdila platbu. Pak jsem to zkusila dvakrat, trikrat a uz to bylo v pohode
Máte foto objednávky? Takhle z hlavy to může být X věci.. Doprava, jiná barva /velikost, poštovné zdarma jen do některých zemi a proto to vyskočilo.. Popřípadě vám tam skočili něco na víc ani otom nevíte
Bohužel nemám foto té původní objednávky, protože jak jsem si všimla mám v objednávce výši cenu, což si nemůžu vysvětlit, jak se mohla jen tak navýšit.