Dobrý den, chtěla bych se zeptat, objednala jsem zboží v hodnotě 551 korun, při…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Dobrý den, chtěla bych se zeptat, objednala jsem zboží v hodnotě 551 korun, při…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, objednala jsem zboží v hodnotě 551 korun, při potvrzení platby byla cena 551 korun.
    Po potvrzení byla cena už 938 korun, a z účtu se mi stáhla výši cena těch 938 korun, jakmile jsem to zjistila bohužel až po třech dnech.
    Začala jsem ihned komunikovat s prodejcem, ten však odmítá cokoliv uznat. Nevíte kde se mohla stát chyba a jak mám případně postupovat? Děkuji.

Romana Šašková
    Guest

Take se me to nekolikrat stalo. Podivejte se, zda se nezapocitala cena za prepravu.

Šárka Ánreč
    Guest

Ne doprava je zdarma.

Pavlína Havelková Horká
    Guest

A už to poslal?

Lukáš David
    Guest

Máte nastavený český koruny že jo?

Eva Plívová
    Guest

Jina velikost?

Janička Kuková Schnellzerová
    Guest

Tak me uz se parkrat stalo, ze jsem si dala do kosiku 2 veci dohromady na 4dolary a pri placeni se mi najednou objevila nesmyslna castka treba 16 dolaru, ale nastesti jsem si toho vsimla a nepotvrdila platbu. Pak jsem to zkusila dvakrat, trikrat a uz to bylo v pohode

Aňulle Rábová
    Guest

Máte foto objednávky? Takhle z hlavy to může být X věci.. Doprava, jiná barva /velikost, poštovné zdarma jen do některých zemi a proto to vyskočilo.. Popřípadě vám tam skočili něco na víc ani otom nevíte

Šárka Ánreč
    Guest

Bohužel nemám foto té původní objednávky, protože jak jsem si všimla mám v objednávce výši cenu, což si nemůžu vysvětlit, jak se mohla jen tak navýšit.

Lubomír Hejlek
    Guest

Neprebrat balík, nechat poslat z5, nechat si vrátit peníze

Šárka Ánreč
    Guest

Mám jen foto za kolik to prodávají teď a určitě to té ceně neodpovídá.

Šárka Ánreč
    Guest

Kristina Lakovic
    Guest

Ceny casto mění. pokud jste to mela další dobu v košíku, tak nez jste platila se cena mohla změnit

Martin Byrák
    Guest

Pošlite odkaz na konkrétny produkt 🙂

Michael Hurta
    Guest

A neni to poplatek za převod cz na dolary?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password