Dobrý den, chtěla bych se zeptat, objednala jsem zboží v hodnotě 551 korun, při…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Dobrý den, chtěla bych se zeptat, objednala jsem zboží v hodnotě 551 korun, při…

Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)
  • Author
    Thomas Marne
    Guest

Nezadala jste první více kusů a potom jste to vrátila na 1 kus? V tom případě tam zůstane cena za dopravu.

Václava Roháčková
    Guest

Je to způsobeno tím, že máte kurz v korunách. Sice je free shipping, ale ve finále Vám to započítá klasicky poštovné. Řeší se to tady již delší dobu pořád dokola. Musíte mít měnu nastavenou standardně v dolarech, poté se žádné poštovné nezapočítá.

Maya Dorinová
    Guest

Posledni dobou naskakuje nekdy postovne az tesne pred placenim, je potreba hlidat cenu u kazdeho kliknuti.

Lenka Pajdlová
    Guest

Je to tim ze tam mate ty ceske koruny nastavene. Maji na ali chybu a slace tam to postovne. Dejte tam usd ale s touto objednavkou uz nic neudelate

Stanislav Chudáček
    Guest

Objednávám v amerických dolarech a žádný problém jsem nikdy neměl….

Mxilay Shcdner
    Guest

Ale paní má spíš problém, že platbu potvrdila 500…. A pak obchodník zdražil zboží a z učtu jí odešlo 900…

To jako nechápu jak by se mohlo stát 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

Dana DanJa Janakova
    Guest

Tak cenu 39,50 USD mi to ukazuje jako plnou, nižší pak zlevněnou. Není možné, že právě v době objednávání, skončila sleva, a než jste dokončila objednávku, skočila tam plná cena?

Adam Neon Doležal
    Guest

Nevím, jak se to děje, ale taky mi občas ukazuje zboží free shipping a při potvrzování objednávky se objeví shipping ve velikosti 200% ceny zboží…

Roman Vinogradov
    Guest

Kolík krát už tady bylo řečeno : koruny NE! Jen euro nebo dolary

Kamila Taberyová
    Guest

Mám nastavené normálně koruny kolik let a v životě se mi nic takového nestalo a to objednávám pořád něco i pro sousedy, babičku….

Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password