Dobrý den, dnes jsem volala na depo, kde měla byt od 12.10. moje zasilka,…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Dobrý den, dnes jsem volala na depo, kde měla byt od 12.10. moje zasilka,…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Dobrý den, dnes jsem volala na depo, kde měla byt od 12.10. moje zasilka, samozrejme mi rekli, ze je ztracena, ze reklamaci ma podat z činy (samozrejme holy nesmysl, jak by to ten clovek udelal, navic jeho nezajima, ze to v cesku nekdo ztratil), takže mě zajímá, zda má někdo podobnou zkušenost, jestli mohu podat stížnost nebo něco podobného.. Jedná se asi o 350 korun, odpovedi typu, že mam otevrit spor a penize mi vrati slyšet nechci nepřijde mi fér, aby to vzali cinanovi, kdyz na vině je česká pošta…opět…díky

Evička Kratochvílová
    Guest

Mne to taky přijde nefér k Číňanovi.On nemůže za to,že na České poště a dalších podobných se krade ve velkém.Reklamaci ale může podat jenom odesílatel na základě podacího lístků.

Barča Kuli Kulikova
    Guest

Ne, pro vas bez sance.
    Navic stiznost ma pravo podat pouze odesilatel, coz je Cinan. Takze muzete po nem chtit penize zpatky (i kdyz o tom nechcete slyset) a on si to pak teoreticky muze vyridit se svou postou.

Vendy Kvapilová
    Guest

byly to boty, nausnice velikosti balicku 1×1 cm mi chodi normalne..ztratka si to nejaka postacka vzala…což mě uplne vytaci, ze nepodam reklmaci mi je tedy asi jasne, ale nějakou oficialni stizost ?taky bez sance? .. mam objednane papuce ..dvoje ..ve tvaru jednorozce, jako prdel pro kamaradku,ale jedny staly 300 a ted se bojim, že se stane to samy..

Vendy Kvapilová
    Guest

ano, štve mě to o to víc, že šlo taky o dárek

Jiřina Studená
    Guest

Jestliže máte zprávu, že by se zásilka měla nacházet na depu, kontaktujte přímo vedení přepravní společnosti. A je úplně jedno jestli balík stal 500kc nebo 5000kc, pokud ho tam někdo načetl tak tam musí být nebo ho někdo ukradl.

Eliška Brabencová
    Guest

A co zacit psat hromadne stiznosti na CTU, kdyz jich bude hodne treba se to resit bude

Mací Šmídlová
    Guest

I kdyby ste si mohla stěžovat, oni to stejně svedou na vás nebo na cinana. Česká pošta přece nikdy za nic nemůže

Jiřina Studená
    Guest

A jestli je to přes Českou poštu? Tak loni mi balík na depu ležel 2 měsíce 😂 přesně touhle dobou a to tam ležel od 20.září až do začátku prosince 🙄

Romana Zikova
    Guest

Posta by si mela nechat od IT zavest novy stav zasilky: ZTRACENO. Pak by usetrili mnoho telefonatu a i na druhe strane zemekoule by odesilatel vedel, kdo to kde podelal.

Vendy Kvapilová
    Guest

podat trestni oznameni na neznameho pachatele za krádež :D:D:D:D

Věra Novotná
    Guest

A proč by jste nenapsala číňanovi, aby poslal reklamaci? Přijde mi to nejjednodušší když sama víte, že cokoliv podáte vy je k ničemu…

Ivo Rušák
    Guest

Stačí napsat na Ali reklamaci a obvykle vrací peníze. Už se.ki ti stalo několikrát.

Michaela Krejčí
    Guest

Taky mi v Praze visí balíček ,poslední pohyb byl v listopadu 2017 a konec.

Petr Novotný
    Guest

A proč si u dražších věci nepriplatite za dopravu?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password