Dobrý den, dnes jsem volala na depo, kde měla byt od 12.10. moje zasilka, samozrejme mi rekli, ze je ztracena, ze reklamaci ma podat z činy (samozrejme holy nesmysl, jak by to ten clovek udelal, navic jeho nezajima, ze to v cesku nekdo ztratil), takže mě zajímá, zda má někdo podobnou zkušenost, jestli mohu podat stížnost nebo něco podobného.. Jedná se asi o 350 korun, odpovedi typu, že mam otevrit spor a penize mi vrati slyšet nechci 🙂 nepřijde mi fér, aby to vzali cinanovi, kdyz na vině je česká pošta…opět…díky
Mne to taky přijde nefér k Číňanovi.On nemůže za to,že na České poště a dalších podobných se krade ve velkém.Reklamaci ale může podat jenom odesílatel na základě podacího lístků.
Ne, pro vas bez sance.
Navic stiznost ma pravo podat pouze odesilatel, coz je Cinan. Takze muzete po nem chtit penize zpatky (i kdyz o tom nechcete slyset) a on si to pak teoreticky muze vyridit se svou postou.
byly to boty, nausnice velikosti balicku 1×1 cm mi chodi normalne..ztratka si to nejaka postacka vzala…což mě uplne vytaci, ze nepodam reklmaci mi je tedy asi jasne, ale nějakou oficialni stizost ?taky bez sance? .. mam objednane papuce ..dvoje ..ve tvaru jednorozce, jako prdel pro kamaradku,ale jedny staly 300 a ted se bojim, že se stane to samy..
Jestliže máte zprávu, že by se zásilka měla nacházet na depu, kontaktujte přímo vedení přepravní společnosti. A je úplně jedno jestli balík stal 500kc nebo 5000kc, pokud ho tam někdo načetl tak tam musí být nebo ho někdo ukradl.
Posta by si mela nechat od IT zavest novy stav zasilky: ZTRACENO. Pak by usetrili mnoho telefonatu a i na druhe strane zemekoule by odesilatel vedel, kdo to kde podelal.