Dobrý den, mám problém, 10.11. jsem objednal mikinu, dle 17TRACK byla 25.11….

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Dobrý den, mám problém, 10.11. jsem objednal mikinu, dle 17TRACK byla 25.11….

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Dobrý den, mám problém, 10.11. jsem objednal mikinu, dle 17TRACK byla 25.11. odeslána do republiky, nebyla přijatá na 120, prostě mikina nikde?! Psal jsem prodejci, odpověděl v tom smyslu “vy ji ještě nemáte?” Na další komunikaci nereaguje. OPEN DISPUTE samozřejmě nejde otevřít, psal jsem i na AliExpres a taky žádná odpověď… Co mám dělat? Mikina za 51.88$ je v prd..I? Prosím o radu ne o vtípky… Děkuji

Romana Zikova
    Guest

Dejte sem sledovacu cislo.

Stanislava Košková
    Guest

Proč vám nejde otevřít dispute? Musí uběhnout doba od prodejce a potom otevřete. Peníze vám po otevřenį vrátí.

Romana Zikova
    Guest

Kazdopadne pokud je na ceste, tak je proste na ceste a dokud neuplyne 60 dnu od odeslani, tak spor pro nedoruceni nepujde otevrit. A predpokladam, ze vam doslo, ze v tomhle predvanocnim shonu vetsina zasilek z druhe poloviny listopadu nema sanci do Vanoc dorazit.. 😉

Patricie Sikorová
    Guest

Taky čekám na balíček objednaný 11.11.,do ČR odeslaný 26.11. a doposud nikde,je tam 60 dní ochranná lhůta

Petr Olič
    Guest

10.11 – 19.12 = 39 dní a ke všemu před Vánoci, ještě tak měsíc počkat, až pak řešit. Pokud byla myšlená jako dárek, tak jste neměl objednávat na poslední chvíli

Káča Svěr
    Guest

Taky čekám na dva balíčky objednané po 11.11., mají sledovací číslo, ale poslední info je z 8.12. Je potřeba vydržet, je toho moc. A hlídat dobu pro doručení, pokud by uplynula, pak otevřít spor. Nic jiného se dělat nedá. Ono to dojde, ale asi až po svátcích.

Jana Trávníčková
    Guest

Také jsem objednala, ale ještě v říjnu… Od odeslání žádná změna. Lhůta mi končí příští týden. Psala jsem prodejci a mám si nechat vrátit peníze, prý má čínska pošta velké problémy 😥

Renáta Gabryšová
    Guest

Podle všeho ji 25.11. teprve poslal..dispute půjde otevřít až uplyne doba na doručení

Kateřina Kořáková
    Guest

Já mám balíček, co byl poslán 12.11., do ČR odletěl 25.11., od té doby také bez pohybu. Musíte vydržet, balíků je strašně moc.

Libor Kocourek
    Guest

Dokonce jsem si všiml, že ČP už ani Sledovací čísla neháže do PC, asi v rámci urychlení přepravy, no , hlavně že je balík doma. Tím pádem ho už nelze sledovat ani 17 Track, nijak….:)

Pavel Pípa
    Guest

“On-time Delivery starts the moment the sellers has shipped out the product.„ takže se podívejte kolikátého to prodejce odeslal a připočtěte 60 dnů, do té doby to s vámi na Ali nebude nikdo řešit.

Kristýna Byrtusová
    Guest

Ta přijde po novém roce, pokud jste chtěl na vánoce měl jste objednat o měsíc dřív i víc…

Franta Dlabač
    Guest

V Česku sledovat nejdou a pošta je nechce před svátky doručovat, nestíhá. A také nezáleží jen na datu zakoupení, expedují je různě a i přepravu mají různě dlouhou. Někteří oznamují vstup do ČR, někteří na to kašlou. Přichází mi i zásilky, které jsou označeny na cestě. Tady se dá spoléhat jen na to, že někdy dorazí, ale na nic víc. 🙂

Pavlína Černá Foralová
    Guest

já mám mít na poště podle sledovacího čísla 3 balíčky a dnes volala pošta že mi dnes přišel balík a já na ni ještě tam mám mít ౩ a ona ne že jeden a já že ještě 3a ona zas ne jenom jeden tak nevím kde udělali v Číně chybu

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password