Dobrý den, mám problém, 10.11. jsem objednal mikinu, dle 17TRACK byla 25.11. odeslána do republiky, nebyla přijatá na 120, prostě mikina nikde?! Psal jsem prodejci, odpověděl v tom smyslu “vy ji ještě nemáte?” Na další komunikaci nereaguje. OPEN DISPUTE samozřejmě nejde otevřít, psal jsem i na AliExpres a taky žádná odpověď… Co mám dělat? Mikina za 51.88$ je v prd..I? Prosím o radu ne o vtípky… Děkuji
Kazdopadne pokud je na ceste, tak je proste na ceste a dokud neuplyne 60 dnu od odeslani, tak spor pro nedoruceni nepujde otevrit. A predpokladam, ze vam doslo, ze v tomhle predvanocnim shonu vetsina zasilek z druhe poloviny listopadu nema sanci do Vanoc dorazit.. 😉
10.11 – 19.12 = 39 dní a ke všemu před Vánoci, ještě tak měsíc počkat, až pak řešit. Pokud byla myšlená jako dárek, tak jste neměl objednávat na poslední chvíli
Taky čekám na dva balíčky objednané po 11.11., mají sledovací číslo, ale poslední info je z 8.12. Je potřeba vydržet, je toho moc. A hlídat dobu pro doručení, pokud by uplynula, pak otevřít spor. Nic jiného se dělat nedá. Ono to dojde, ale asi až po svátcích.
Také jsem objednala, ale ještě v říjnu… Od odeslání žádná změna. Lhůta mi končí příští týden. Psala jsem prodejci a mám si nechat vrátit peníze, prý má čínska pošta velké problémy 😥
Dokonce jsem si všiml, že ČP už ani Sledovací čísla neháže do PC, asi v rámci urychlení přepravy, no , hlavně že je balík doma. Tím pádem ho už nelze sledovat ani 17 Track, nijak….:)
“On-time Delivery starts the moment the sellers has shipped out the product.„ takže se podívejte kolikátého to prodejce odeslal a připočtěte 60 dnů, do té doby to s vámi na Ali nebude nikdo řešit.
V Česku sledovat nejdou a pošta je nechce před svátky doručovat, nestíhá. A také nezáleží jen na datu zakoupení, expedují je různě a i přepravu mají různě dlouhou. Někteří oznamují vstup do ČR, někteří na to kašlou. Přichází mi i zásilky, které jsou označeny na cestě. Tady se dá spoléhat jen na to, že někdy dorazí, ale na nic víc. 🙂
já mám mít na poště podle sledovacího čísla 3 balíčky a dnes volala pošta že mi dnes přišel balík a já na ni ještě tam mám mít ౩ a ona ne že jeden a já že ještě 3a ona zas ne jenom jeden tak nevím kde udělali v Číně chybu