Dobrý den, měla jsem objednanou baterii na kolo za 63 USD. V termínu nepřišla…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Dobrý den, měla jsem objednanou baterii na kolo za 63 USD. V termínu nepřišla…

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Dobrý den, měla jsem objednanou baterii na kolo za 63 USD. V termínu nepřišla (objednána byla 30/8 a dodání 22-41 dní), tak jsem otevřela spor. Prodejce mi teď navrhuje, abych spor uzavřela, že mi zboží pošle znovu. Jesli se ale nepletu, tak pokud spor uzavřu, už ho nebudu moct znovu oevřit – je to tak? Máte s tím někdo zkušenost? Lhůtu na dodání prodejce nechal prodloužit do 29/11 – původně měla skončit 29/10. Poradíte, co s tím?

Káča Svěr
    Guest

Řeší se to tady každý den, zkuste prohledat starší příspěvky 😉

Renata Karhánková
    Guest

no právě hledám, ale nikde nemůžu najít, když už jsem spor otevřela a ukončím ho, jestli ho budu moct u stejné objednávky otevřít znovu. Jde o dost peněz.

Miroslava Davidova
    Guest

Pokud prodloužil dobu, tak vám dále běží ochranná lhůta.Tak můžete zavřít spor.

Anetka Klimová
    Guest

Tak si prodluzte dobu.. ale jinak nic nezavirat

Chris Maloch
    Guest

Však máte dobu dodání do 29.11.2018, což je za měsíc

Iveta Martincová
    Guest

Spor neuzavirejte.

Maya Dorinová
    Guest

Pokud to pošle znova, měl by vám nové číslo zásilky poslat do zprávy. Každopádně v takovém případě vždy čekám na konec prodloužené lhůty a pak, když nic nedojde, otevírám spor s tím, že i přes prodlouženou lhůty nic nedorazilo. Vždycky mi vrátili peníze.

Honza Tesárek
    Guest

Nechat si vrátit peníze a objednat znovu. Ideálně od jiného prodejce.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password