Dobrý den, objednala jsem si dřevěné šablony na kreslení za 16$, přišly papírové, které prodejce prodává za 13$. V ceně jsou pastelky, fixy, kufřík…. Podle recenzí, se ty papírové brzo zničí. Takže jsem prodejci navrhla, ať pošle jen samostatně šablony. Nereaguje. Jak tohle řešit? Nechci vracet 3$ chci ty dřevěné šablony. Protože bych je stejně za chvíli musela objednat znovu za stejnou cenu. A požadovat vrácení celé částky nebo poslání celého kufříku, mi nepřijde fér. Anglicky umím špatně. Když otevřu spor, je tam možnost toho, aby odeslal jen tu část, která je špatně? Nerada bych byla za tu, co ryzuje na prodejcich, ale je to pro malé děti, které mi to papírové brzy zlikviduji
Pokud je v popisu dřevo a on poslal papír, tak je chyba jednoznačně na straně prodejce, takže bych otevřel spor a chtěl peníze zpět. Tohle není o rýžování na prodejcích.
Painting Toy Wooden Animal Stencil Templates With Water Color Pen Set More Than Stencil Creative Drawing Tools Set Gift For Kids http://s.aliexpress.com/YF7Nn2ay?fromSns=Copy to Clipboard
Nafotit a otevrit spor, poslal neco jineho nez jste chtela = jeho chyba. Dostanete sumu zpet a objednejte jinde. Nez to prijdecsnad vydrzi tyhle. Pisectam vice lidi, ze jim prisly papirove, takze je to podvodnik…
😂 Večer jsem otevřela spor a jak hned píše, že se omlouvá 😁 přitom jsem mu psala před 14 dny dotaz, jak to vyřešíme? Pred 2 dny opět, jestli to budeme řešit spolu nebo mám otevřít spor. A nic.