Dobrý den. Potřebuji poradit. Objednala jsem si dvě trička, celkem za 11 dolarů…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Dobrý den. Potřebuji poradit. Objednala jsem si dvě trička, celkem za 11 dolarů…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Dobrý den. Potřebuji poradit. Objednala jsem si dvě trička, celkem za 11 dolarů od stejného prodejce. U dopravy bylo napsáno, že je zdarma. Nicméně mi prodejce napsal, ať zaplatím za dopravu 2 dolary nebo ať zruším objednávku. Tak jsem zrušila objednávku a jako důvod zrušení jsem uvedla, zvednutou cenu za dopravu. Na to mi prodejce objednávku obnovil a žádál mě, ať napíšu jiný důvod zrušení. Napsala jsem, že píšu pravdu a jiný důvod uvádět nebudu. Zrušila jsem jí znovu se stejným důvodem. On jí opět obnovil se stejnou žádostí. A tohle jsme udělali již 5x. Jak z toho ven? Spor se otevřít nedá. Prodejce čeká až mu vyprší lhůta, ale mně se to nelíbí. Pokud nemám otevřený spor nedá se to ani nahlásit na Aliexpres. To mu tohle jednání projde? Děkuji za rady.

Martinova Žena
    Guest

Já bych si vždy při zrušení a jeho obnovení objednávky dělala screen a i po vypršení lhůty to nahlásila na Ali. Prodejci bych tento plán samozřejmě oznámila, možná přijde k rozumu.

Barbora Šulcová
    Guest

Jestli chcete penize hned, tak udelejte, jak chce on, nebo ho to nechce “poslat” (jen to zada do systemu, ale nic neposle) a pak otevrte spor na to, ze to neposlal (nevim, jestli to pujde hned nebo po skonceni purchase protection) a prilozte screeny konverzace, popr toho, ze neuznal zruseni, to vam uznaj a ukojite svuj pocit, ze jste si postezovala.

Kristýna Hradilová Hrnečková
    Guest

Taky se mě to stalo a ne jednou . Koukam ze to zkouší pořad více prodejcu . Udělala jsem to co píše paní Hanka . Určitě nedělat to co chce . Příště muže chtít zase o chloupek víc jak u mě :-/

Jan Koutný
    Guest

Já si objednal tričko, nicméně mi napsali, že jej nemají skladem, že mám objednávku zrušit a jako důvod uvést “jiný důvod”, což se mi taktéž nelíbilo, tak jsem dal důvod zrušení “produkt není skladem”, prodejce objednávku obnovil, že mám dát ten jiný důvod, že to je nejrychlejší způsob, jak mít co nejrychleji peníze zpět. Tak jsem nakonec dal jiný důvod a tričko objednal jinde, jenže i jinde to byl, sice za jinou cenu, ale zase ten stejný prodejce a situace se opět opakovala. Nakonec jsem dal taktéž “jiný důvod”. Neví někdo jestli je to pravda, že když dám “jiný důvod”, že budu mít peníze rychle zpět? Je pravda, že peníze jsem skutečně na účtu měl za pár dní, ale nemůžu to porovnat, protože jsem nikdy objednávku jiným způsobem nerušil.

Robert Balog
    Guest

Nejlepší by asi bylo ty 2 dolače poslat 😀 ..

Ondřej Ovečkyn Tittl
    Guest

Tričko za hubičku a vy se tu hadrkujete kuvli dvoum dolarům 😀 😀 😀 😀 😀 😀 pozor aby stě náhodou nezaplatily o pár haliru na víc 😀 😀 😀 😀 😀

Martina Marešová
    Guest

Zruste jak chce on a potom objednat po jednom

Jana Syrůčková
    Guest

Mám dotaz, co by se stalo, kdybyste to nechala a nic nerušila?

Jan Exnar
    Guest

Necháte to dojít těsně ke lhůtě, otevřete spor pro nedodání zboží a hotovo 🙂

Andrzej Cieślar
    Guest

Nejlepe napsat na online podporu….. prvně se ozve robot a poté vás přepojí na online operátora.

Tibor Topor
    Guest

Ja by som mu poslal tie 2 doláre. A potom, až tovar príde dal feedback 1* a namiesto fotiek tričiek dal screen komunikácie, že takto zavádza ľudí. Toto mu bude vadiť viac, ako čokoľvek iné. Čiže mu dáte po papuli…. To za tie 2 doláre stojí 😉

Hynek Šádek
    Guest

Obrátit se se screeny na zákaznickou podporu. Pomohou ti a vyřeší to s prodejcem za tebe. Bez slitovaní. 😃

David Rohac
    Guest

Ked ide o tricka s vlastnou fotkou alebo vlastnymi nadpismi “customised t-shirts” tak to lacnejsie Vas to vyjde objednat zo Slovenska ako z Ciny 🙂

Renáta Libová
    Guest

Taky jsme objednávali celkem drahou věc a poštovné do ČR zdarma. Prodejce napsal, že je doprava drahá a chce 80 dolarů navíc. To jsme odmítli a zrušili objednávku s důvodem navýšení ceny. Proces vrácení byl zahájen, snad peníze dojdou.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password