Dobrý den, prosím o radu jak postupovat. 22.6. jsem objednala zboží pro dceru,…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Dobrý den, prosím o radu jak postupovat. 22.6. jsem objednala zboží pro dceru,…

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Dobrý den, prosím o radu jak postupovat.

22.6. jsem objednala zboží pro dceru, buhužel mi tento obchod dodavatel z mně neznámých důvodů zrušil nebyla to malá částka, jak postupovat aby mi ali vratilo peníze? Nikdy se mi nic takové nestalo tak nevím co dělat … moc děkuji a rady

Lenka Pajdlová
    Guest

Tento status je pouze ve sledovani. Napiste prodejci co se stalo

Natalie Wohlrabova
    Guest

Zkuste Zadat do lupy skupiny nepřišlo zboží , najde vám to spoustu dotazu od lidi co se na tohle už ptali a lidé odpovídali .

Jirka Perout TeȠcer
    Guest

Pokud prodejce zrušil obchod, tak dostanete peníze zpátky, ale podle obrázku je vidět, že máte i sledovací číslo, takže zboží mělo být odesláno a až potom byl obchod tedy zrušen. Pokud vám prodejce neodpovídá třeba 2 dny na zprávu, tak bych otevřel spor a snažil se to vyřešit s Aliexpressem, který čeká pár dní na vyjádření prodejce a pokud je prodejce bez zájmu, vrátí peníze sám Aliexpress.

Petra Bednaříková
    Guest

Jak píše Jirka, mně prodejce na můj dotaz nereagoval měsíc, otevřela jsem spor, kde jsem vysvětlila, že prodejce zrušil objednávku a nereagoval a peníze byly do týdne zpět

Martina Mrázková
    Guest

Otevřít spor klidně hned. Napsat Shipment Cancelled a Ali vrátí hned peníze 🙂 už se mi stalo 3x

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password