Dobrý den, v jedné skupině jsem potkala informaci, že od 1.11. nebude Česká…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Dobrý den, v jedné skupině jsem potkala informaci, že od 1.11. nebude Česká…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Dobrý den,
    v jedné skupině jsem potkala informaci, že od 1.11. nebude Česká pošta doručovat zásilky ze zahraničí, resp. že budou k vyzvednutí vždy na příslušném depu. Je to pravda?

Tomáš Kaplan Fojtík
    Guest

OMG, cože?

Tereza Halamkova
    Guest

?? To nemyslí vážně ne 😮

Kaczenka Dadáková
    Guest

Tohle jsem zatím nikde neviděla/nečetla

Zuzana Valisková
    Guest
    Žaneta Kovářová
    Guest

To už se říkalo loni, ne? Podle mě je to blbost… Přece nevytřídí všechny zahraniční zásilky, Německo, USA a třeba i Čínu… A diskriminovat jen jednu zemi nebo jeden obchod? Pochybuju…

Josef Štědronský
    Guest

Já myslím, že česká pošta by měla přestat doručovat úplně 😀

Barbora Šulcová
    Guest

Jezis, ja furt nechapu, proc nekdo automaticky ocekava, ze za freeshipping a zbozi za 5 korun dostane az pod nos. Nechavat to na depu je blbost, ale jsem dost pro to, aby se Cina svazela rovnou na pobocky post a dorucovali se jen cesky baliky, pak by se aspon nemuselo tolik zdrazovat postovny.

Lucie Kremova
    Guest

Blbost 😋

Katie Zajíčková
    Guest

Nejsou lidi

Ras Scarrab
    Guest

A která druhá pošta to bude doručovat..?

Pepa Mlejnek
    Guest

Neobjednavam každou picovinu tak mi to je úplně jedno u těch par balíčku za rok

Petra Šimonová
    Guest

Na Praze 10 mi dneska rekli, že balicky z depa Malesice teď zrovna nerozvazi lidem a davaji přímo na poštu a davaji do schranky listky. Ale ty minibalicky porad do schránek dávají.

Radovan Husička
    Guest

Beru !!!

Domčátko Hamroziová
    Guest

Ani bych se nedivila protože od te doby co jsou chytre telefony objednává snad úplně každý samozřejmě je to pro mas pohodlnější ale tímhle postu odrovname😂😂😂

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password