Dobrý den,objednala jsem k Vánocům dámský depilační strojek . ..cena cca 23 …

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Dobrý den,objednala jsem k Vánocům dámský depilační strojek . ..cena cca 23 …

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Dobrý den,objednala jsem k Vánocům dámský depilační strojek . ..cena cca 23 dolarů…prodejce ve zprávě uvedl,že napíše nižší cenu.Dnes mi přišel dopis o příchodu zásilky ze zahranici…můžete poradit jak nejlépe postupovat při vyřízení? Podle tabulky kterou jsem někde našla bych měla platit jen DPH …píšou tu že mám vybrat odbavení zásilky Českou poštou,nebo jinou agenturou…poradíte co je nejlepší? Děkuju moc

Tereza Jetmarová
    Guest

Jestli můžete tak to vyřiďte osobně, jinak pošta. Cenu na balíčku neřeší, i kdyby tam byl 1dolar tak to neberou v potaz, mají rentgeny, nebo si vybírají i náhodně.

Lucie Mynářová
    Guest

tadky sme to resila pres postu

Jan Exnar
    Guest

Mě by spíš zajímalo jak se to řeší když stopnou balíček který má hodnotu menší než 22 dolarů… jestli si i tak naúčtují to vyřízení ikdyž nebude žádné dph nebo jak to teda je 🙂

Milan Halámka
    Guest

Řešil jsem několikráte přes poštu bez problému. Někdy zboží i dražší projde jindy né mají rentgen a je na pracovníkovy zda posoudí cenu, ví, že čína dáva cenu menší někdy nulovou….

Veronika Blanická
    Guest

PROČ BY MĚLA PLATIT DPH? vždyť dph se platí nad 23euro!!! neboli 25dolarů! a pani píše, že platila 23

Pavel Kešner
    Guest

Napiš jim do formuláře že to je pro osobní účely, neplatí se ani DPH ani CLO. Do 22 Euro, zaplatíte jen poplatek poště za to že vás provede tímto řízením.

Pavel Pavel
    Guest

Nejlepší je postupovat podle návodu od celníků. Poslat screeny z ali a z banky. Napsat že se jedná o osobní nekomerční zásilku. CLO se platí až od 150 Eur a DPH od 22 Eur. Celní řízení od pošty je za 200Kč. Při téhle částce je ideální si to proclít sám. Pokud je cesta dražší než 200 tak pošta.

Petr Voborník
    Guest

Napište jim, že nic navíc platit nehodláte, ať to pošlou zpět. Na Ali vyvolejte spor a požadujte vrácení peněz. Pak to zkuste znovu. Jinak Vás Pošta sedře z kůže, krom DPH si účtují i krutý poplatek za své udavačscké služby…

Leos Javurek
    Guest

Mě přišel akorát dnes balíček.autoradio cena 1006kc a doplácel jsem 476 kč poste 200 za vyřízení a zbytek clo

Pavel Vrtal
    Guest

Těm žebrákům na celnici ani poště bych nedal ani korunu!

Monika Jedličková
    Guest

Podívala jsem se teď na objednávku,musím se opravit..cena kterou jsem zaplatila je 25.27 dolarů..takže nevím no.

Monika Jedličková
    Guest

Ale jak tady někdo psal že do 22 euro se neplatí ani DPH ani clo..tak když to prepocitam podle aktuálního kurzu tak 22 euro je 654 Kč. Mě to v přepočtu stalo 579.Tak bych asi zaplatila jen těch 99 poště..je to tak?

Lucie Dvořáková
    Guest

Proboha, to jsou rady nechat to poslat zpet. Kazdy kdo kupuje na Ali musi pocitat s moznymi celnimi piplatky. Srabacky to poslat zpatky a jeste si nechat vratit plnou castku za svou blbost je fakt hnus. Co byste rekli vy, kdyby si u vas nekdo objednal, pak se vam balik vratil, ze si ho nechtel vyzvednout a jeste chtel penize zpet? Ta posta je neco stoji, ze davaji free shipping je jejich dobra vule nebo prodejni tah, ale urcite to neni zadarmo. Chlapi stydte se.

Monika Jedličková
    Guest

Takže lidičky..dobrá zpráva..dovolala jsem se,paní mi řekla že na listopad je stanovena hranice 26 dolarů…a v Kč je to 594 Kč.Hned se jdu podívat na výpis kolik přesně v Kč odešlo z banky 😉a pokud se vejdu tak zaplatím jen plus 109 Kč….a to se vyplatí 😁😉

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password