GOROCK 123 stücke Happy Farm Große Blöcke Glücklich Zoo Mit Tiere Bausteine Sets…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe GOROCK 123 stücke Happy Farm Große Blöcke Glücklich Zoo Mit Tiere Bausteine Sets…

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Dobrý den, objednával někdo z ali Lego? Jaké je clo nad 21 euro? Jak se to řeší tady v ČR? Nebo se dá s prodejcem domluvit na nižší částce? Nebo čekat zdali projde nebo ne? Ještě jsem nic neobjednávala z ali, Děkuji

GOROCK 123 stücke Happy Farm Große Blöcke Glücklich Zoo Mit Tiere Bausteine Sets Für Kinder DIY Geschenke Kompatibel LegoING duplo in GOROCK 123 stücke Happy Farm Große Blöcke Glücklich Zoo Mit Tiere Bausteine Sets Für Kinder DIY Geschenke.

Günstige GOROCK 123 stücke Happy Farm Große Blöcke Glücklich Zoo Mit Tiere Bausteine Sets Für Kinder DIY Geschenke Kompatibel LegoING duplo, Kaufe Qualität Blöcke direkt vom China-Lieferanten: GOROCK 123 stücke Happy Farm Große Blöcke Glücklich Zoo Mit Tiere Bausteine Sets Für Kinder DI…

Jana Schildbergerová
    Guest

Objednavala jsem lego friends a přišlo vždy bez problemu. Je to o nahoře. A clo se platí tusim až od 150 $ nebo tak nějak. Dph se platí s cenou na 22€ ci cca 25$. Doufám že to nepletu.

Marie Pyrdeková
    Guest

Použijte lupu najdete 20 prizpevku z minulého týdne 😉

Veronika Blanická
    Guest

zase napíšu to co minule: Objednala jsem lego za 34dolarů a čínan na balík napsal 12dolarů. Takže to bylo bez cla. Ostatní často zmiňují, že jimi píšou zprávy aby na balík napsali malou částku.

Ladislav Rác
    Guest

Co je na krabici nikoho nezajímá, clo se platí až nad 150€

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password