Gumový Klip na dudlík u nás za 300,- na Ali 150,-různé barvy, jakékoliv jméno na…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Gumový Klip na dudlík u nás za 300,- na Ali 150,-různé barvy, jakékoliv jméno na…

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • Author
    Adélka Vlachová
    Guest

Odkaz?😇

Daniel Curbelo Dohnal
    Guest

Tohle rozdává VZP novorozencům (novým pojištencům). Vyrobeno v Šanghaji (městečko v Číně 😀)
    Zajděte někdy omrknou hračkářství odkud kupujete hračky. Pokud si tedy Vaše děti nehrají s kamením v přírodní rezervaci.

Markétt Kohoušková
    Guest

Ach ty biomatky tady. Je mi vás líto.

Simona Kaňoková
    Guest

Ať mi někdo řekne kde ve kterém městě je u nás továrna na gumové kuličky vše kupují z Číny a přidávají za nehorázně prachy

Iris Zezlína
    Guest

Holky a stojí vám těch 150 Kč za hazard se zdravím vašeho mrňouska?!? Tohle já osobně nepochopím.. Vše, co je dodáváno na český trh standardní cestou, přes renomované obchodníky, by mělo vždy projít důkladným testováním. Věci pro nejmenší jsou testovány nejpřísněji – obzvlášť dává-li bejby jakýkoliv komponent do pusiny.. V Číně tyto věci moc nehrotí, spousta výrobků z ní je karcinogenních, nebo obsahujících ftaláty, či jiné :poop: Ale je to samozřejmě každého věc, když tyto věci nevíte, nesetkáváte se s tím, ani vás ta rizika nenapadnou.. :/

Markéta Housková
    Guest

Evča Chmelová
    Guest

Sice je místo “M” obrácené “W” ale neva, no 😀

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password