Hezké poledne, prosím o zkušenosti. Podařilo se mi objednat zboží za 24$ aniž…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Hezké poledne, prosím o zkušenosti. Podařilo se mi objednat zboží za 24$ aniž…

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Hezké poledne, prosím o zkušenosti. Podařilo se mi objednat zboží za 24$ aniž bych napsala prodejci do poznámky aby cenu na balíku snížil. Můžu očekávat že tak učinil sám od sebe? A pokud ne, jak vysoký poplatek mám očekávat?

Verča Punkee
    Guest

Pokud to neni elektronika tak je velka sance ze to pusti..

Norek Armagedon
    Guest

Myslim ze je vysoce pravdepodobne, ze prodejce napsal nizsi cenu sam, oni to ze svych vlastnich zajmu skoro zpravidla delaji sami.
    Tak nebo tak pri celnim rizeni na tom stejne nezalezi, oni maji primo narizeno se tim neridit a stejne by si v pripade rizeni vyzadali realny vypis z platby.. Tak nebo tak je vysoka pravdepodobnost ze vam balik projde spise bez rizeni.

Michal Kondelík
    Guest

Technicka, pocita se 22 euro, nikoliv 22 dolaru. Vase castka, tj. 24 dolaru je cca 21 euro (y)

Adam Dvořák
    Guest

Nevim jak u aliex, ale DX mi vraceli dph , stacilo okopirovat doklady z celnice

Gabi Podolská
    Guest

Můžu se zeptat jak budu dokazovat cenu z vypisu, když jsem platila víc věcí najednou? Díky

Iva Astra
    Guest

limit je 25,5 dolaru,. cca. 22Euro

Blanka Kubalíková
    Guest
    Michal Marek
    Guest

Mel jsem napsane na baliku 24,99$ a prosel bez dph.

Anetka Klimová
    Guest

Vubec nezalezi co mate napsano na baliku..

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password