Hezký den, chtěla bych se jen zeptat 6.2 jsem si objednávala přes alli náramek…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Hezký den, chtěla bych se jen zeptat 6.2 jsem si objednávala přes alli náramek…

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Hezký den, chtěla bych se jen zeptat 6.2 jsem si objednávala přes alli náramek athenay ale stále není na cestě podle datumu by měl přijít 24.3 máte někdo taky takovou zkušenost? Děkuji za odpovědi 🙂

Veronika Metlická
    Guest

Meli novy rok… je mozny ze jeste ani nepracuji….

Lenka Pajdlová
    Guest

Zkusila jste se podivat o prispevek niz? A o ten dalsi a dalsi a dalsi? Je to tu porad

Jiří Marcín
    Guest

Vsak maj casu dost jeste…to tu chcete mit druhej den?

Hanka Hampejsová
    Guest

Na doruceni maji 60 dnu, na odeslani tusim 7, to si jista nejsem, plus meli svátky, takze do dubna maji casu az az

Pavel Čech
    Guest

No poslední dobou jim to sledování na Ali nějak blbne. Některé věci mi to ukazuje že jsou ještě v Číně a už je mám doma a některé tu už jsou přes 14 dní, ale ještě mi je pošta nedoručila. Nikdy předtím jsem se sledováním zásilek neměl problém a dalo se na to spolehnout, teď už ne.

Denisa Danielova
    Guest

Mne sa stalo podobne,24.1odoslali malo to prísť 18.2 neprišlo hneď som otvorila spor . Už sa mi to raz stalo,neotvorila som spor predĺžili lehotu kedy to príde,a čuduj sa svete balík ostal bez pohybu niekde…svine vedia,že keď balík prisel tak vyzyvaju na potvrdení o prijatí tovaru,ale keď neviete kde balík je sami tiež nevedia 🤦

Barush Packa Hamříková
    Guest

já čekám od listopadu na vánoční dárek ale tipuju, že toho plyšáka dám prckovi jako svatební dar 🤔

Michal Vavřinec
    Guest

Před týdnem mě přišla objednávka z 11 listopadu 😁 takže buď čekat a ušetřit a nebo jít na alza.cz 😁

Miloš Pišín
    Guest

nejlepší je nic nesledovat, měsíc počkat a pak se začít zajímat, případně ptát se na poště, mám minimálně 4 věci dle sledování zásilky na cestě a zatím se mi už válí doma 😀 chce to zkrátka klid a počkat alespoň měsíc 🙂

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password