Hezký den, chtěla bych se jen zeptat 6.2 jsem si objednávala přes alli náramek athenay ale stále není na cestě podle datumu by měl přijít 24.3 máte někdo taky takovou zkušenost? Děkuji za odpovědi 🙂
No poslední dobou jim to sledování na Ali nějak blbne. Některé věci mi to ukazuje že jsou ještě v Číně a už je mám doma a některé tu už jsou přes 14 dní, ale ještě mi je pošta nedoručila. Nikdy předtím jsem se sledováním zásilek neměl problém a dalo se na to spolehnout, teď už ne.
Mne sa stalo podobne,24.1odoslali malo to prísť 18.2 neprišlo hneď som otvorila spor . Už sa mi to raz stalo,neotvorila som spor predĺžili lehotu kedy to príde,a čuduj sa svete balík ostal bez pohybu niekde…svine vedia,že keď balík prisel tak vyzyvaju na potvrdení o prijatí tovaru,ale keď neviete kde balík je sami tiež nevedia 🤦
nejlepší je nic nesledovat, měsíc počkat a pak se začít zajímat, případně ptát se na poště, mám minimálně 4 věci dle sledování zásilky na cestě a zatím se mi už válí doma 😀 chce to zkrátka klid a počkat alespoň měsíc 🙂