Info – ve čtvrtek 13.12. jsem si vyzvedl na poště balíček (ze zkušenosti s ČP…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Info – ve čtvrtek 13.12. jsem si vyzvedl na poště balíček (ze zkušenosti s ČP…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Info – ve čtvrtek 13.12. jsem si vyzvedl na poště balíček (ze zkušenosti s ČP chodím kontrolovat průběžně) a dnes 15.12. došel lístek do schránky s datem 12.12. Co více dodat..

Mirůš Divišová
    Guest

Taky jsem mela a jelikoz jsem mela vice balicku a nenapadlo me se podivat na cislo, tak jsem tam sla s malym uplne zbytecne.. Pry pani zapomnela zasilku odepsat.. 😒

Lubos Kubista
    Guest

toto se mě teď stalo s prutem v českých budějovicích

Stanislav Chudáček
    Guest

Zatím ze 4 věcí co jsem objednal se to stalo u 2

Jaroslava Zachová
    Guest

U nas ani listek nedavaji… vcera jsem diky kontrole cisel z ali zjistila, ze mam uz nekolik dni balicek na poste…

Míša Ruprechtová
    Guest

Já mám opak, na poště není a prodejce tvrdí že je 😀

Lucie Bradáčová
    Guest

Přesně…. V pondělí jsem vyzvedla balíček, každý den koukám do schránky a ve středu se objevil lístek k vyzvednutí ti a pro jistotu bez data 😀

Tereza Tai Breitzetelová
    Guest

Taky se mi stalo. V utery jsem si šla na poštu pro balík a ve čtvrtek lístek, žádný číslo, nic, jak blb letím na poštu protože toho mam objednanýho hodně a po půl hodině čekání se dozvím že jsem si to už vyzvedla …na pěst

Kateřina Kořáková
    Guest

Zřejmě to bude tím, že balík veze balíkář autem. Ten musí zaevidovat nepřebranou zásilku a nechat jí na poště a až nasledující den nese lísteček listonoška.

Lucka Chromková-Soukupová
    Guest

Ja mela v trackingu, ze uz pet dni mam mit zasilku u nas na poste. Kuknu na sledovani ceske posty a balicek ma byt tam. Ale listecek ve schrance samozrejme zadny nebyl. Tak jsem tam zasla a pani s klidem rikala, ze oni to dovezli z prahy, slozili na poste u nas a hotovo, vic s tim delat nebudou. Ani s pitomym listkem do schranky se neobtezovali. Tak nezbyva nez jak blbec furt chodit osobne na postu a kontrolovat, jestli tam neco neni. 😢

Danča Veckova
    Guest

Koukám , že to není jenom u Nás 😂😂😂🤦🤦🤦🤦

Stanislav Chudáček
    Guest

Je to všude 😄

Markéta Matušková
    Guest

Klasika 😔

Stanislav Chudáček
    Guest

V úterý se skočím znovu na poštu zeptat, zda-li tam neleží můj balíček. Lepší je tvrdit rovnou, že máte balíček a jdete si ho vyzvednout. Určitě tam něco najdou 😁

Milan Petik
    Guest

Lidé si dnes objednají z ČINY klidně jednu trupisku za 15kč,zásilek tedy enormě narostlo a jsou to prostě miliony kusu denně.Poděkujte tak sobě,že přepravní společnosti nestihaj a vznikají chyby.Navíc zkuste si dělat doručovatele,čísla bytu a domu nejdou po pořadě,navíc hodně lidí nebyvá ráno doma takže se pak musí doručovatel vracet..Na to kolik zásilek se denně doručí,tak těch chyb co nadělají mi přijde málo

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password