Info – ve čtvrtek 13.12. jsem si vyzvedl na poště balíček (ze zkušenosti s ČP chodím kontrolovat průběžně) a dnes 15.12. došel lístek do schránky s datem 12.12. Co více dodat..
Taky jsem mela a jelikoz jsem mela vice balicku a nenapadlo me se podivat na cislo, tak jsem tam sla s malym uplne zbytecne.. Pry pani zapomnela zasilku odepsat.. 😒
Taky se mi stalo. V utery jsem si šla na poštu pro balík a ve čtvrtek lístek, žádný číslo, nic, jak blb letím na poštu protože toho mam objednanýho hodně a po půl hodině čekání se dozvím že jsem si to už vyzvedla …na pěst
Zřejmě to bude tím, že balík veze balíkář autem. Ten musí zaevidovat nepřebranou zásilku a nechat jí na poště a až nasledující den nese lísteček listonoška.
Ja mela v trackingu, ze uz pet dni mam mit zasilku u nas na poste. Kuknu na sledovani ceske posty a balicek ma byt tam. Ale listecek ve schrance samozrejme zadny nebyl. Tak jsem tam zasla a pani s klidem rikala, ze oni to dovezli z prahy, slozili na poste u nas a hotovo, vic s tim delat nebudou. Ani s pitomym listkem do schranky se neobtezovali. Tak nezbyva nez jak blbec furt chodit osobne na postu a kontrolovat, jestli tam neco neni. 😢
V úterý se skočím znovu na poštu zeptat, zda-li tam neleží můj balíček. Lepší je tvrdit rovnou, že máte balíček a jdete si ho vyzvednout. Určitě tam něco najdou 😁
Lidé si dnes objednají z ČINY klidně jednu trupisku za 15kč,zásilek tedy enormě narostlo a jsou to prostě miliony kusu denně.Poděkujte tak sobě,že přepravní společnosti nestihaj a vznikají chyby.Navíc zkuste si dělat doručovatele,čísla bytu a domu nejdou po pořadě,navíc hodně lidí nebyvá ráno doma takže se pak musí doručovatel vracet..Na to kolik zásilek se denně doručí,tak těch chyb co nadělají mi přijde málo