Já mám objednaný balík od 30.10. a stále nic, 5.11.Departed country of origin -…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Já mám objednaný balík od 30.10. a stále nic, 5.11.Departed country of origin -…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Já mám objednaný balík od 30.10. a stále nic, 5.11.Departed country of origin – to mi říkejte, že je stále v letadle nebo kde? Nemám tam žádné číslo naší pošty, nevíte co by s tím mohlo být?

Šárka Košinová
    Guest

Já to tak mám taky dokonce už z 15rijma a to je balík jako 🐂

Martin Maťko Juříček
    Guest

Vesteckou kouli nemam, ale pokud chcete mit info, kde se zasilka nachazi, urcite bych si priplatil priste za sledovatelne zasilky 😉

František Izzer
    Guest

Mám úplně stejnou zkušenost… A to jsem platil 20 USD za dopravu…

František Izzer
    Guest

A taky 5. 11., dva balíky z toho dne mi nepřišly, objednávky o tři neděle později už mám doma… Asi spadlo letadlo 😂

Vláďa Di Procházka
    Guest

Zkuste 17.track. Mám premiovou verzi a podrobnější info o zásilkách 🙂

Hanka Hampejsová
    Guest

Koukejte přes 17 track. To sledování na ali je o ničem

Čičáková Lenka
    Guest

tak a teď se dívám, otevřela jsem spor kvůli jiné zásilce, která mi nedošla a teď se dívám, že ji nemám vůbec v objednaném zboží – myslím v tom seznamu všech objednávek – to mi může číňan vymazat? nevíte?

Čičáková Lenka
    Guest

tak dle 17tky byla zásilka odeslána do ČR

Janka Plančárová
    Guest

Skuste napsat prodejcpvi, ja napsala a on psal spoločnosti co to prevaza a do do týždňa som to mala doma

Kadeřnictví Pajdlová Lenka
    Guest

Lenko co jste nepochopila na me odpovedi u toho prispevku kde jste se ptala na to same?

Jaňu Lee
    Guest

Zkuste se jit zeptat na postu, nam se to uz stalo, ze balik byl na poste a zadne upozornění

Jana Magdová
    Guest

Taky, jeden už od konce listopadu v ČR podle netu. V pátek volala pošťáčka že ho mám na poště. Čekám ještě jeden 🙂

Jana Benešová
    Guest

Čekat, do té doby než vyprší ochranná lhůta, potom otevřít spor, nebo ochrannou lhůtu prodloužit. Vloni mně objednané věci v říjnu přišli až v únoru. Jinak přesně tohle nedávno moje děti okomentovali otázkou: “to vypadlo z letadla?” 😉

Ywetta Kasanová
    Guest

I mě už uplynulo 40 dnů.. A překupník mlčí..

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password