Jen pro představu, jak ušetřit cca 14000,-. Tato stavebnice v originálu Emerald…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Jen pro představu, jak ušetřit cca 14000,-. Tato stavebnice v originálu Emerald…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 31 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Jen pro představu, jak ušetřit cca 14000,-. Tato stavebnice v originálu Emerald nigh train, značky Lego u nás stojí "pouhých" 14999,- (viz Heuréka). Dnes doručeno z číny, značka Lepin, cena 980,-. Celnicí prošlo bez problémů. Kvalita a zpracování super, i barva kostiček odpovídá. Jak jsou na tom ostatní značky Lego compatible (Panlos, Aussiny,Xingbao například) máte někdo zkušenosti, případně které nebrat ani náhodou? Díky

Ivana Dischinger
    Guest

Jde o to, jak se to bude skládat. Já koupila malýmu na zkoušku minecraft z ali a už nikdy. Skončilo to v koši. Návody nepoužitelný, některé kostičky chyběly a nedrželo to..

Denisa Danielova
    Guest

Presne aj mi sme mali lepin McQueen,nedrzalo to pri páde sa to rozpadlo,není divu,že originál nieco stojí . Za kvalitu sa platí

Peťa Straňák
    Guest

Ja si vcera poskladal AT ST ze Star wars a vse ok 😄akorat ty strileci lasery mi nejdou strilet ale to je mi celkem jedno

Hanka Hampejsová
    Guest

Kolega si kupoval hrad harryho pottera a nemuze si ho vynachvalit. Vse pasovalo, navod super, hrad drzi, tak spis to bude o stesti

Kamila Gazdová
    Guest

Já bravam synovi lodě z Pirátů z Karibiku a super kvalita, vše o.k.

Petr Chrastek
    Guest

8 kousku a bez sebemensich problemu, od maleho lego friends az po Hvezdu smrti (u nas za pakatel 10000). Prilozene navody se na chlup shoduji s originalnimi.

Peťa Guillemot Adamčík
    Guest

Honza Štrbík mohu poprosit o odkaz ?

Věra Paulinkova
    Guest

prosím odkaz

Honza Štrbík
    Guest

CZK 1,050.47 29%OFF | 21005 Technic Series Emerald Night Train Model Building Kits Block Bricks Toys for Children gift Compatible with lego 10194
    https://s.click.aliexpress.com/e/baZ9ciQk jen podotýkám že je to tedy bez originální krabice, baleno v pytlíku a v bublinkovce, návod v pohodě

Tomáš Vespalec
    Guest

za tohle chcou u nás 14 litrů!? :-O

Jana Marešová
    Guest

Já také objednávala lepin, Friends, máme loď, zámek Elza a pár drobných stavebnic a jelikož máme i originál, opravdu rozdíl není poznat.

Jan Kupka
    Guest

Ono člověk platí dost legu i za servis. když otevřete stavební manuál má každý jednotlivý díl své unikátní číslo. I tak je lego ale strašně drahé a dnes už to není takový hit. Jak je to u toho Lepina s nahradními díly a kopíruje lego nebo si dela vlastní tematické navrhy?

Petra Sekyrová
    Guest

Mame par Frinds, Elves a zatim vse bez problémů.

Mára Toner
    Guest

A jak je to s motorizací?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 31 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password