Když kupuju věc 10x tak proč platím i 10x poštovné? Nebylo to dřív za 1…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Když kupuju věc 10x tak proč platím i 10x poštovné? Nebylo to dřív za 1…

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Když kupuju věc 10x tak proč platím i 10x poštovné? Nebylo to dřív za 1 poštovné?

Mili Stanojevićová
    Guest

Na Ali se poštovné snad neplatí ne?

Natalie Wohlrabova
    Guest

A mate to množství dane takhle nebo zvlášť ?

Taurus Hanka Taurus
    Guest

To by me taky zajimalo!!! 😠 Koupeny 2 plnici pera, respektive dve barvy a za kazdou barvu zvlast postovne, pritom to bylo v jednom baliku. Jinyho prodejce jsem nasla pouze jednoho, ale ten to mel za stejnou cenu toho prvniho i s postovnym… Takze prast, jako uhod… 🤔

Alice Pšeničková
    Guest

To je nějaká novinka? Nikdy jsem znasobene poštovné nemela. Pouze pokud bych to platila po jednom. Max se mi z free nahodil nějaká cena s umerou k množství…

Majka Cymbaláková
    Guest

no toto sa mi stalo, 3 veci v kosiku, 3x posta. tak som napisala, ze ked urobim objednavku nech zmeni cenu…a zmenil 🙂

Verunka Třetinová
    Guest

Obcházím to tak že množství ve výběru nakliknu 1x a kliknu na koupení a kde až u konečné rekapitulace objednávky navýším počet, v této fázi se poštovné nenavýší🤣

Marcela Mencelová
    Guest

Taky to tak vidivam, proto to pak hledam u jineho prodejce a nebo to proste koupim…

Lenka Dvořáková
    Guest

to same je na wish….2x spodary a tim padem hned 2x postovne :/

Martin Heisler
    Guest

Je to klasický trik – část ceny zboží je v kolonce poštovné, aby byla nízká základní cena a jejich zboží se zobrazovalo výše.

Renáta Libová
    Guest

Jak u čeho, u něčeho mi to napočítává i poštovné, někde se mi poštovné nemění.

Renáta Libová
    Guest

Někdy je to dokonce tak, že poštovné je zdarma a třeba při 3 a více kusech je množstevní sleva. Když dám tři kusy, najednou naskočí i poštovné 😉

Jitka Horálková
    Guest

Též se nám násobí poštovné

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password