Koukám po náramku Mi band 4, konkrétně s nfc ale moc se mi nechce věřit že to…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Koukám po náramku Mi band 4, konkrétně s nfc ale moc se mi nechce věřit že to…

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Koukám po náramku Mi band 4, konkrétně s nfc ale moc se mi nechce věřit že to nfc bude opravdu mít, máte někdo ověřený typ? A nebude problém s diakritikou?

Kuboslav Rádlojc
    Guest

NFC ma, ale zatim funguje pouze v Cine. Xiaomi ceka na EU certifikaci, ktera taky byt nemusi…

Olda Zeman
    Guest

Ano o placení přes NFC s tímto náramkem si zatím nechte zdát 🙂 kupte bez nfc, je vam k nicemu.

Lukáš Bouček
    Guest

a existuje nějaký náramek okolo tisícovky s kterým jde platit?

Jan Suszka
    Guest

K cemu vam to NFC bude? platby jsou (a budou) podporovany pouze pres Alipay

Petr Bezdíček
    Guest

Mám 4 bez nfc a diakritika problém. Nfc tady stejně fungovat ještě nebude prý platby fungují jen u nějaké čínské banky a ta sem má možná dorazit.

Adam Hroch
    Guest

Diakritika bude problém, ale to je většinou i při koupi z ČR. Můžete si do něj nahrát český FW. NFC funkční jen pro čínský MiPay

Pavel Molčík
    Guest

A dá se už koupit i v ČR?

Monča Hanousková
    Guest

Nfc funguje jen v Cine, u nas ne

Tomáš Novotný
    Guest

Ä jeste se 100x zeptam na to same. Bude mit NFC a pojede mi? Nechci hledat v historii.

Libor Kocourek
    Guest

Diakritika normálně funguje, mám ho, a bez problému přečtu zprávy v češtině. NFC má, ale nejde. Za ty prachy, je naprosto super. Doporučuji. Mám ho z Ali.

Michal Ic Lupečka
    Guest

řekl bych že to NFC pojede, ale ne na NFC platby, na nějaké drobnosti jako zobrazení NFC vizitky (vCard) nebo tak, co nejsou až moc důležité

Libor Sadovsky
    Guest
Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password