Krásné dobré ráno :) Objednala jsem si šaty cca před 2 dny a psala si s…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Krásné dobré ráno :) Objednala jsem si šaty cca před 2 dny a psala si s…

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Krásné dobré ráno
    Objednala jsem si šaty cca před 2 dny a psala si s prodejcem aby mi vyhověl v mých požadavcích.. Šaty stály přes 3 000kc plus 28 dolarů posta pres DHL a měli by přijít za týden. Jenže v překladu mi včera pan prodejce napsal, ze u nich mají teď prázdniny do 15.2. (Nový rok) a kdy je teda potřebuji.. Nepotřebuji je hned Jde mi jen o to, zda to není nějaká finta nechci přijít o 4000kc.. Ale jelikož on me chce vyhovět v mých požadavcích, tak by bylo na místě mu také vyhovět, ze? Nebude v tom nějaká levarna ze ne?

Kateřina Veverková Vlachová
    Guest

Nene,opravdu se u nich Nový rok bude slavit

Pavel Čech
    Guest

To nevím, ale taky přeji krásné dobré ráno. 😉

Zuzana RJ
    Guest

Mně psali, že mají prázdniny od 27.1. do 10.2. a přesto zboží odešlo. A pokud se Vás ptá, jak je potřebujete, třeba je odešle. Ale svátky výmyslem nejsou, skutečně v tuto dobu většina prodejců nic nedělá…

Bořek Šikula
    Guest

Jj taky mi psali ze maji ted volno,ze zacnou objednavky řešit za 8 dni

Zdeněk Slaany Holubec
    Guest

Tak lhůtu na doručení musí dodržet tak či tak. Pokud nespecháte, nevidím důvod k obavám. Možnost sporu a vrácení peněz je případně zachována.

Jana Cejzlarová
    Guest

Nevím jak u ostatních ale já to mám v app napsané jasně.

Bibi Robi
    Guest

Petr DJ-Polly Poláček
    Guest

Objednal jsem zboží 25.1. Za mnohem větší peníze než jste dala za šaty. Obratem mi psali prodejci že mají nový rok a dovolenou.. Ale balíky odešli a dokonce 6 z 8 ks mám doma a 2 ks zdržuje Celnice DHL Praha

Evička Kratochvílová
    Guest

Ne.Maji čínský Nový rok.

Vojtěch Michna
    Guest

Vendula Dymáčková
    Guest

Ano, v Číně je Čínský nový rok, což znamená, že v podstatě celá Čína má 2 týdny prázdnin a celostátní dovolené. Nefunguje ani pošta.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password