Krásný den, koncem listopadu jsem nakoupil 6 věcí, z toho 3 dorazily do Vánoc a zbylé 3 od té doby nikde a ani podle trackingu se nic nepohnulo. Všude je psáno, že zásilky byly odeslány do ČR. Nevíte, co s tím dělají? Také se vám stalo něco podobného?😃😃
11.11. objednáno a čekám na 7 věcí. Psala jsem prodejcům, prodloužili ochrannou lhůtu a čekám dál. Jeden prodejce mi dokonce psal, že je teď administrativně složitější posílání balíčků a mnohdy se to někde zasekne. Uvidíme 🙂
Mám takhle ještě tři zásilky. Taky čekám. Tvrdne to v Praze. Pořád zpracovávají zásilky z listopadu i přesto, že ty později objednané už byly dávno doručeny.
Taky se mi stalo, měsíc se balík válel někde v Praze v depu. Vyhledala jsem si to podle čísla na webu České pošty a bylo tam reklamovat zásilku, tak jsem reklamovala a za pár dní už byl balík u nás na poště😁
Zrovna jsem chtěl otevírat spor na balík z 10.11. a najednou se objevil v Praze, takže jsem prodloužil lhůtu a snad dorazí do týdne….:) Balík z 20.12. už mám doma, nepropadejte panice…:D 😀 🙂