Krásný den, koncem listopadu jsem nakoupil 6 věcí, z toho 3 dorazily do Vánoc…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Krásný den, koncem listopadu jsem nakoupil 6 věcí, z toho 3 dorazily do Vánoc…

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Krásný den, koncem listopadu jsem nakoupil 6 věcí, z toho 3 dorazily do Vánoc a zbylé 3 od té doby nikde a ani podle trackingu se nic nepohnulo. Všude je psáno, že zásilky byly odeslány do ČR. Nevíte, co s tím dělají? Také se vám stalo něco podobného?😃😃

Vlasta Dlouhá
    Guest

mě se sekla zásilka z 30.11 .Stále odesláno do čr a nic

Nikola Izsofová
    Guest

Buďte v klidu, ty už si vzala pošťačka

Dominik Matuštík
    Guest

někdy to holt trvá nezdravě dýl.. já mám i z 31. října nedoručenou ještě 😀

Kristýna Michálková
    Guest

Mě takhle přišel balíček po pul roce, on se jednou objeví 😁😁

Sandra Lutonska
    Guest

11.11. objednáno a čekám na 7 věcí. Psala jsem prodejcům, prodloužili ochrannou lhůtu a čekám dál. Jeden prodejce mi dokonce psal, že je teď administrativně složitější posílání balíčků a mnohdy se to někde zasekne. Uvidíme 🙂

Toník Navrátil
    Guest

Mám takhle ještě tři zásilky. Taky čekám. Tvrdne to v Praze. Pořád zpracovávají zásilky z listopadu i přesto, že ty později objednané už byly dávno doručeny.

Stanislav Kysilka
    Guest

😢čekám ještě jednu 😢🤔

Iva Jandíková
    Guest

Taky se mi stalo, měsíc se balík válel někde v Praze v depu. Vyhledala jsem si to podle čísla na webu České pošty a bylo tam reklamovat zásilku, tak jsem reklamovala a za pár dní už byl balík u nás na poště😁

Libor Kocourek
    Guest

Zrovna jsem chtěl otevírat spor na balík z 10.11. a najednou se objevil v Praze, takže jsem prodloužil lhůtu a snad dorazí do týdne….:) Balík z 20.12. už mám doma, nepropadejte panice…:D 😀 🙂

Steinberger Petr
    Guest

Najděte si na netu….někdy v 10 nebo v 11 měsíci spadlo z lodi do moře 270 kontajnerů….. třeba by to mohl být ten problém…

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password