Já ho měl do nedávna a kdybych ho neutopil tak bych ho měl stále každopádně sem byl až na výdrž baterie spokojenej. Pravda že sem skromnej takže výkon mi byl dostačující 😁 přítelkyně ho má dodnes a též krom baterie furt šlape a paráda
Iphonu bych se vazne bala…. pokud clovek chce iphon mel by si ho koupit v normalnim obchode v CR… preci jenom kdyz si za ty penize chci koupit kvalitni mobil a ne maketu… a kdyz clovek nema na iphon je spoutu jinych telefonu, ktere se daji koupit za slusne penize a v originale….. je to pouze muj nazor, ale myslim, ze tady v tom se to nevyplati 😞
Sám jsem to zkoušel celníci mne to zabavili a iPhone zlikvidovali ze to je padelek i když jsem si objednal originál . Pak jsem musel dokládat aliexpressu papíry ze je to šit ze mne to zabavili měl jsem obavy o své peníze ale ty mne aliexpress vrátil . Měl jsem štěstí ze to dopadlo aspoň takhle . Takže výsledek je takový ze je to ztráta času nervu a možná i peněz . Počkal jsem rok a koupil jsem si ho až teď v CZ ještě levněji než z ali a originál
Na Ali rozhodně ne. 😀 Pokud nemáte na nový, kupte ho z bazaru od někoho, dost se prodává. Pokud nemáte ani na toto, nekupujte si iPhone. A už vůbec ne nějakou kopii. 😀
To je pro tebe 6tis za použitý moc ? Lidi jsou padli na hlavu co vymýšlí radši by vyhořeli v baráku než aby koupili třeba origo nabijecku za 1200 tak radši vyhori ale hlavní je ušetřit