Look what I found on AliExpress Objednané 13.8.2018 a prišlo 4.9.2018. Je…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Look what I found on AliExpress Objednané 13.8.2018 a prišlo 4.9.2018. Je…

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Look what I found on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/q2IZ7rUB

Objednané 13.8.2018 a prišlo 4.9.2018. Je dobrý a prišiel aj s darčekom – chránič kablu

Josef Štědronský
    Guest

Já myslel, že to s Justinem, jsou kondomy O:-)

Šárka Košinová
    Guest

Bože 😂

Marcela Klobásková
    Guest

No a co? Tak má rád někdo Justina. Kor u nějaké mladé holky mi to nepřijde mimo 😉

Václav Bureš
    Guest

To neměli v nabídce něco normálního, třeba Slayer?

Lucie Lihmová
    Guest

On ještě žije?

Lucie Mirgová
    Guest

Boze.. taky nejsem jeho fanynka, ale nemam potrebu tu psat hovadiny.. nechte si ty trapne kecy, slecna se taky nestara koho mate radi vy🙈

Tímea Mokošáková
    Guest

Ľudia keby ste si najprv uvedomili čo píšete. Za prvé dávam tu recenziu a za druhé ja mám iPhone 7 plus a nie 5s takže asi tak. A za tretie neznamená že keď niečo objednávam a recenzujem musí to byť moje ☺️ takže 🖕 všetkým zakomplexovaným ✌️

Eliška Kulíková
    Guest

To máte potřebu ji urážet… Ne každýmu se líbí ani já ji nemám ráda. Ale psát o něm tyhle věci… To už přeháníte. Tak se slečně líbí no a co?

Lucie Lihmová
    Guest

On ještě žije? Ne, to jsou jeho pozůstatky 😂😂😂😂 to frajer zabil 👍👏 viz příspěvek výše 😂

Petra Vašíčková
    Guest

Slečna chtěla pomoct a vy tu reagujete jak moji spolužáci když jsem byla na základce. Nečekala bych tohle od dospělých teda 😀

Michaela Benková
    Guest

I kdyby si koupila pradlo s Biebrem vam to muze byt jedno tak proc takove rypave komentare…svet se v prdel obraci….

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password