Look what I found on AliExpress
Objednané 13.8.2018 a prišlo 4.9.2018. Je…
Anonymous Inactive
Look what I found on AliExpresshttp:// s.aliexpress.com /q2IZ7rUB
Objednané 13.8.2018 a prišlo 4.9.2018. Je dobrý a prišiel aj s darčekom – chránič kablu
Josef Štědronský Guest
Já myslel, že to s Justinem, jsou kondomy O:-)
Šárka Košinová Guest
Marcela Klobásková Guest
No a co? Tak má rád někdo Justina. Kor u nějaké mladé holky mi to nepřijde mimo 😉
Václav Bureš Guest
To neměli v nabídce něco normálního, třeba Slayer?
Lucie Lihmová Guest
Lucie Mirgová Guest
Boze.. taky nejsem jeho fanynka, ale nemam potrebu tu psat hovadiny.. nechte si ty trapne kecy, slecna se taky nestara koho mate radi vy🙈
Tímea Mokošáková Guest
Ľudia keby ste si najprv uvedomili čo píšete. Za prvé dávam tu recenziu a za druhé ja mám iPhone 7 plus a nie 5s takže asi tak. A za tretie neznamená že keď niečo objednávam a recenzujem musí to byť moje ☺️ takže 🖕 všetkým zakomplexovaným ✌️
Eliška Kulíková Guest
To máte potřebu ji urážet… Ne každýmu se líbí ani já ji nemám ráda. Ale psát o něm tyhle věci… To už přeháníte. Tak se slečně líbí no a co?
Lucie Lihmová Guest
On ještě žije? Ne, to jsou jeho pozůstatky 😂😂😂😂 to frajer zabil 👍👏 viz příspěvek výše 😂
Petra Vašíčková Guest
Slečna chtěla pomoct a vy tu reagujete jak moji spolužáci když jsem byla na základce. Nečekala bych tohle od dospělých teda 😀
Michaela Benková Guest
I kdyby si koupila pradlo s Biebrem vam to muze byt jedno tak proc takove rypave komentare…svet se v prdel obraci….
You must be logged in to reply to this topic.