Má někdo osobní zkušenost s nákupem horského kola tak do 500 USD?Má někdo osobní…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Má někdo osobní zkušenost s nákupem horského kola tak do 500 USD?Má někdo osobní…

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive
    Má někdo osobní zkušenost s nákupem horského kola tak do 500 USD?
    Martin Mach
    Guest

Vím o cyklistice sice hovno, ale myslím si, že bude lepší koupit kolo zde nebo u našich sousedů.. poštovné, clo, DPH a z 500$ je rázem 1.000+$ ani nevíte.

Martin Nikliborc
    Guest

Ahoj já zkušenost mám a jedno kolo je blbost🙄 musíš zaplatit vysokou cenu za poštu pak máš dph 21% a ve finále zjistíš že na kolo mimo eu je clo podle výrobce a to je třeba 45% 😄 jedině že výrobce má sklady třeba v Německu a pak se vyhneš😉

Martin Nikliborc
    Guest

Martin Nikliborc
    Guest

Jary Bery
    Guest

Kdyz kolo koupis po kouskach a doma slozis, tak se vyhnes clu a dph zaplatis jen u drazsich casti 😎

Andrejka Kroutilová
    Guest

Za tu cenu koupite kolo uz tady 🙂 ted jsem kupovala super kolo v decathlonu

Milan Opluštil
    Guest

Nevím, jaký máte rozpočet a jaké kolo sháníte. Ale cena kola, s díly objednanými ze zahraničí, se nebude moc lišit od ceny kola s díly objednanými tady. Ono stejně nemáte moc na výběr. Třeba přehazovačky, přesmykače a brzdy dělají 2-3 firmy. Je to stejné jak s NTB nebo telefony, sice bambilion značek, ale vnitřnosti jsou prakticky z jedné, max dvou fabrik na světě.
    Pro srovnání jsem si našel set Shimano 105 R7000 (set na úrovni hobby závodníků) koupíte tady za 12, z Ali za 11,5 s DPH a to jen pokud se vyhnete CLU.
    Takže, pokud sháníte kolo na ježdění kolem komínu, což asi ano, vhledem k ceně, bohatě stačí koupit kolo tady, a dívat se hlavně na váhu a velikost kola, za levno toho stejně moc nevymyslíte. Navíc tady budete mít i servisní podporu.

Roman Le Sauvage
    Guest
    Majk Holman
    Guest

Teď je na koupi kola to nejhorší období. Loňské modely vyprodány, novinky předražené. Ideální koupit na konci léta/ začátku podzimu v čr.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password