Moc doporučuji, tapeta objednaná 5.11. A dnes dorazila, je pogumovaná, takže do…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Moc doporučuji, tapeta objednaná 5.11. A dnes dorazila, je pogumovaná, takže do…

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Moc doporučuji, tapeta objednaná 5.11. A dnes dorazila, je pogumovaná, takže do dětského pokoje jak dělané 😊 krásně zabaleno a cena za 9m2 i s dhl postou cca 1900,- na naších e-shopech cena okolo 9tis.za 3D fliesovou

Bára Heinzelová
    Guest

Nádherná

Světlana Sweetty Bucňáková
    Guest

Juuuuu…super,já právě na Ali furt pokukuji po tapetách,jen se bojím cla…a teda tato je úžasná,prosím dáte nám odkaz přímo na váš ověřený nákup,vašeho prodejce?Moc dekuji

Lenka Bártová
    Guest

Potvrzuji máme jí také… Je super omyvatelná a v dětském pokoji vypadá skvěle. 🙂 Doprava byla velmi rychlá, jeden den večer jsem objednala a za sedm dní jsem jí již měla doma. 🙂 vezlo mi to DHL a clo ani nic jiného jsem také neplatila. Vyšla na celou stěnu cca 1750,- Kč, u nás pesně jak píše paní 9-10 tis. Kč a stejně to mají dovezené z číny jelikož datum dodání měli cca 30 dní. 😀

Peťula Jirka
    Guest

A někdo foto přímo v pokojíčku?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password