Může mi někdo vysvětlit, jak došli k té výši DPH ze 117.38 $, v kurzu 22.605?

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Může mi někdo vysvětlit, jak došli k té výši DPH ze 117.38 $, v kurzu 22.605?

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Může mi někdo vysvětlit, jak došli k té výši DPH ze 117.38 $, v kurzu 22.605?

Dominik Matuštík
    Guest

Pokud si měl zásilku FREE SHIPPING, dopočítává se k DPH cena poštovného dle ceníku České pošty. (y)
    Měl jsem zásilku za podobnou částku jako ty, free shipping a doplatek podobný, jako ty.. Takže asi určitě tohle.

Tomáš Singr
    Guest

Už to bylo řečeno, DPH se dopocitava z ceny zboží + doprava (pokud byla zdarma, celnice dopocita dle sazebníku české pošty).

Franta Minařík
    Guest

Tento týden se mě stalo to stejný a 107 dolarů mě to vypočítali na základ 4.150 Kč a toho jsem si všiml až teď 🙁

Petra Dohnalkova
    Guest

Jakmile celková cena zásilky přesáhne 22 €, ale vejdete se do 150 €, platíte na AliExpress DPH (21 % z ceny zboží) a poplatek za zpracování a zastoupení poštou či kurýrní společností. Ten se v případě pošty pohybuje kolem 5 €, ale kurýrní společnosti mají poplatky různé. prevzato z https://www.tipli.cz/clanek/aliexpress-navod-5-dil-placeni-cla-a-dph

Zuzanka Janálová
    Guest

To je jeste luxusni castka… Ja z 32USD(cena zasilky) platila pres DHL 1001kc…. Takze tuto je luxus 😀

Romana Zikova
    Guest

A co na tom jako neni rozepsany? Na prvnim papire mate polozky, a na druhem, nazvanem zjednoduseny danovy doklad, mate soucet k platbe.

Petr Bendl
    Guest

Je to jasné jak facka.Musí vybírat, aby měl generální ředitel 1MILION měsíční odměny 📯📯📯📯💰💰💰💰💰💵💵💵💵💶💶💶💶

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password