Můžu poprosit radu chci koupit dětem telefony cca 600 Kč to už se platí daň…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Můžu poprosit radu chci koupit dětem telefony cca 600 Kč to už se platí daň…

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 33 total)
  • Author
    Michal Vávrů
    Guest

Za 600,- bude telefon stát za prd. Telefon bude neustále na nabíječce, pokud ne bude plný bugů… Tady bych určitě něco připlatil.

Radek Kachtik
    Guest

za 600 nebrat,parametry zadne,bude se sekat a jeste nebude komplet vcestine,a nepujdou ani mms posilat,jeden doma mam sice je to v poho lenovo ale cinsky trch pul cestina atd,na nastaveni jsem musel improvizovat a nastavit ho rucne jak na lan tak mms aktivacni sms od operatora nefungovala ,a v teto dobe nejake telefony jde sehnat za litr pro ratolesti i u nas,a pokud nechcete davat drahy telefon detem tak jim dejde svuj a kuptesi novy muj nazor

Tomáš Kubec
    Guest

To opravdu nemá cenu. Minimum je 2GB RAM a 16GB ROM jinak to bude hodně velké trápení a vyhozené peníze.

Ondřej Andy Svoboda
    Guest

Jestli máte nízký finanční limit, kupte raději někde na bazaru telefon u nás. já třeba teď prodávám krásný rok a půl starý plně funkční samsung pořizovaný za 8 000 a protože má v rohu naprasklý displej, nepodaří se mi ho asi prodat za víc než 1000… a takových lidí bude spousta!

Jaroslav Kylar
    Guest

Proč je nekoupíte tady a se zárukou?

Hana Štamberová Hložková
    Guest

Pravděpodobně zaplatíte clo a telefony nebudou mít podporu českého jazyka…..Na alli bych telefon nekupovala….nehledě na to,že klidne může být horší baterka,může se přehřívat a ani bych se nedivila,kdyby to jednoho krásnýho dne bouchlo

Kamila Gazdová
    Guest

Kupte ze skladu v evrope a cestina je v kazdym androidu.

David Speedy
    Guest

Na jistotu jsem koupil detem za tuhle cenu v akci v Tesco Grundig s plnou zarukou a cz lokalizaci. Na Ali mam spise negativni zkusenosti s elektronikou a kupuji radeji jine veci.

Vojtěch Jakl
    Guest
    Miroslav Westik Ko
    Guest

Aaaa letka je na místě… Místo upozornění autorky jsem špatný já…

René Motloch
    Guest

Boze proč mobil z Ali..🤦🏻‍♀️

Petr Cigoš
    Guest

Pride xDD

Marsy Horáková
    Guest

V mobilech z ali nebývá čeština

Altáriel Cálë Amanyë
    Guest

DPH se platí od 22 euro.

Vašek Šťastný
    Guest

Zkuste jim spíše koupit pravidla českého pravopisu, aby nepsali jako vy 😉

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 33 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password