za 600 nebrat,parametry zadne,bude se sekat a jeste nebude komplet vcestine,a nepujdou ani mms posilat,jeden doma mam sice je to v poho lenovo ale cinsky trch pul cestina atd,na nastaveni jsem musel improvizovat a nastavit ho rucne jak na lan tak mms aktivacni sms od operatora nefungovala ,a v teto dobe nejake telefony jde sehnat za litr pro ratolesti i u nas,a pokud nechcete davat drahy telefon detem tak jim dejde svuj a kuptesi novy muj nazor
Jestli máte nízký finanční limit, kupte raději někde na bazaru telefon u nás. já třeba teď prodávám krásný rok a půl starý plně funkční samsung pořizovaný za 8 000 a protože má v rohu naprasklý displej, nepodaří se mi ho asi prodat za víc než 1000… a takových lidí bude spousta!
Pravděpodobně zaplatíte clo a telefony nebudou mít podporu českého jazyka…..Na alli bych telefon nekupovala….nehledě na to,že klidne může být horší baterka,může se přehřívat a ani bych se nedivila,kdyby to jednoho krásnýho dne bouchlo
Na jistotu jsem koupil detem za tuhle cenu v akci v Tesco Grundig s plnou zarukou a cz lokalizaci. Na Ali mam spise negativni zkusenosti s elektronikou a kupuji radeji jine veci.