NEDORUČENÉ ZBOŽÍ Prosím poraďte :) už 2 měsíce čekám na balíček, prodejce…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe NEDORUČENÉ ZBOŽÍ Prosím poraďte :) už 2 měsíce čekám na balíček, prodejce…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

NEDORUČENÉ ZBOŽÍ
    Prosím poraďte už 2 měsíce čekám na balíček, prodejce má výborný feedback a komunikuje, tvrdí, že je balíček na cestě, ale sledovací číslo prostě neexistuje. Nevím, jak mám dál postupovat, jestli ještě čekat? Jak dlouho jste nejdéle čekali, než vám balíček došel? Děkuji za rady

Michal Motúz
    Guest

No tak pokud skončila BP doba, tak asi spor.

Kateřina Kovácsová
    Guest

ještě v překladu

Madélka Purm
    Guest

Pokud prodloužil, ještě bych počkala. Dvakrát se mi stalo, že jsem takhle vyvolala spor a balíček přišel, sotva ali rozhodlo o vrácení peněz :/ pokud prodejce komunikuje, vydržte ještě pár dní.

Denis Moural
    Guest

Osobní rekord mám necelých 8 měsíců 🙂 a protože jsem si nepohlídal lhůtu na Ali, tak jsem nestihl žádat o refundaci. Po. Půl roce se balíček záhadně objevil ve schránce 😀

Martin Staníček
    Guest

Letos mi nedošlo už 5 balíčků..všechny přišly do ČR pak je dostala česká pošta a to jsou kouzelníci..už je nikdy nikdo neviděl..peníze mám zpět a prodejce ať si to vyřídí z nefungující českou poštou. Klidně počkejte, peníze dostanete kdykoliv, ale pochybuji, že pokud se to dostalo do ČR a ještě nedošlo, že to vůbec dojde.

Romana Zikova
    Guest

Napiste sem to sledovaci cislo.

Kateřina Kovácsová
    Guest

LF398446107CN sledovaci cislo

Iva Astra
    Guest

5 měsíců. objednáno koncem září, doručeno koncem února

Kateřina Kovácsová
    Guest

Ahojte, tak příběh má pokračování…mám mu věřit? můžete mi pls někdo ověřit, jestli je podací číslo na ceste? mě to opět nic nenašlo :/ LF429070794CN

Kateřina Kovácsová
    Guest

Adam Spáčil

Kateřina Kovácsová
    Guest

Tak jsem dnes otevřela spor…objednám pak znovu od jiného prodejce…snad bude mít dcera aspon na vánoce 😀 🙁

Kateřina Kovácsová
    Guest

Madélka Purm a ostatní…prodejce odpověděl na spor

Kateřina Kovácsová
    Guest

Kateřina Kovácsová
    Guest

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password