Záleží na použitém čipu co mám nejsilnější tak má čip XML-L2 a je o 50% lepší než čip T6 rozhodně bez baterie ultrafail😂 ty jsou úplně k ničemu jinak určitě už jsou zase nové ještě silnější čipy a kdo o něm ví budu rád za info 😉
yunmai 2017 Mini Usb LED Flashlight Cree Q5 Aluminum Work Light 2000LM Waterproof Lanterna 3 Modes Portable LED Torch Lamp https://s.click.aliexpress.com/e/JOo1ttA. Mám toto,lze zumovat a vkládám to do powerbanky a za mně super.
Mám tu co je na obrázku a svítí (spíše svítila) luxusně, do doby než jsem ji trochu rozebral… 😅 případně potápěčské (takové žluté / zelené – určitě poznáte) jsou taky super (stojí kolem 100kč), začali jsme je používat u hasičů na přilbě při zásahu (už asi rok) a svítí daleko lépe než ty “speciální” za 1000kč, dokonce i okolní jednotky nám záviděli a museli jsme některým taky objednat… 😄
Jinak taky musíte vybírat typ baterky podle účelu na jaký ji potřebujete – jestli vám stačí malý kužel do dálky, nebo raději větší kužel, ale s menší vzdálenosti, apod… Jsou v tom celkem rozdíly – já osobně na to koukl na YouTube a podle něj vybral co se mi nejvíce hodí…