Nějaký typ na dobrou baterku? Chci aby to svítilo fakt hodně. Cena kolem 300…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Nějaký typ na dobrou baterku? Chci aby to svítilo fakt hodně. Cena kolem 300…

Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)
  • Author
    Roman Satala
    Guest

Mam ju tiez a spokojnost..akurat treba dokupit kvlatnejsiu bateriu

Lukáš Punny Rožec
    Guest

Nejakej odkaz ? 😀

Pavel Numi Novák
    Guest

Hlavně nekupovat sadu, chce to jen svítilnu za 300, nabíječku za 500 a Aku okolo 100 za ks

Jakub Hacek
    Guest

Ja potrebuju baterku, skutečně kvalitni. Použití na noční plavby po mori, tj. skutecne daleky a siroky dosvit. Ma nekdo tip? Diky

Malko Malkin Fanatick
    Guest

Podobnou mají v kauflandu za 300 😉

Sonik Kinosjd
    Guest

Záleží na použitém čipu co mám nejsilnější tak má čip XML-L2 a je o 50% lepší než čip T6 rozhodně bez baterie ultrafail😂 ty jsou úplně k ničemu jinak určitě už jsou zase nové ještě silnější čipy a kdo o něm ví budu rád za info 😉

Eliška Vidmochová
    Guest

Mám akorát nevím kde sehnat baterku do toho..🤔

Tomáš Skalický
    Guest

yunmai 2017 Mini Usb LED Flashlight Cree Q5 Aluminum Work Light 2000LM Waterproof Lanterna 3 Modes Portable LED Torch Lamp
    https://s.click.aliexpress.com/e/JOo1ttA. Mám toto,lze zumovat a vkládám to do powerbanky a za mně super.

Tomáš Pindur
    Guest

Mám tu co je na obrázku a svítí (spíše svítila) luxusně, do doby než jsem ji trochu rozebral… 😅 případně potápěčské (takové žluté / zelené – určitě poznáte) jsou taky super (stojí kolem 100kč), začali jsme je používat u hasičů na přilbě při zásahu (už asi rok) a svítí daleko lépe než ty “speciální” za 1000kč, dokonce i okolní jednotky nám záviděli a museli jsme některým taky objednat… 😄
    Jinak taky musíte vybírat typ baterky podle účelu na jaký ji potřebujete – jestli vám stačí malý kužel do dálky, nebo raději větší kužel, ale s menší vzdálenosti, apod… Jsou v tom celkem rozdíly – já osobně na to koukl na YouTube a podle něj vybral co se mi nejvíce hodí…

Martin Rusiňák
    Guest

L2, XHP70, XHP90

Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password