Někdo z chrudim 3 kdo převzal můj balíček ?? Kozenkova bundicka doručeno…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Někdo z chrudim 3 kdo převzal můj balíček ?? Kozenkova bundicka doručeno…

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive
    Někdo z chrudim 3 kdo převzal můj balíček ?? Kozenkova bundicka doručeno 21.12?
    Adéla Suchá
    Guest

Nejspíše vám dal prodejce špatné sledovací číslo

Lucie Voců Bartošková
    Guest

Myslíte? Za 5 dní mi končí lhuta a daný balíček vydán 21.12. V chrudim 3..

Petra Čanigová
    Guest

Jo, je to normální že vám dá špatně sledovací číslo. Napište mu že chcete správné. Bude se vám omlouvat, ale moc dobře ví co dělá. Balíček je na Vaše jen a adresu. Jak by ho někdo mohl převzít?

Zuzana Mravíková
    Guest

postaci nam s pani ve vedlejsi ulici bezne vyminaji balicky :/ dokonce jsem nasla z jednoho pouze prazdnou obalku ve schrance..a dohadujte se.

Petra Čanigová
    Guest

Nebyl doručen? Někdo ho ukradl? Otevřu spor. Pokud jsem nepodepsal pošťákovi doručení, nic jsem neobdržel a spor vyhraju. Je tomu těch levných věci takhle. Drahé mají sledovací číslo které lze sledovat po celou dobu, nejenom v Číně a jsou na podpis.

Lucie Voců Bartošková
    Guest

Děkuji všem za komentáře.. počkám a pokud nedojde otevřu spor..

Carlos Kawasaki
    Guest

Ja už 2x řešil, že balík šel jinde, dokonce jsem toto reklamoval na České poště. A najednou balíček dorazil a s úplně jiným sledovacím číslem. Ale objednávka souhlasila. Číňan se asi spletl.

Robin Oswald
    Guest

Zkuste tuto slečinku: Karolína Tomková

Michaela Palivcová
    Guest

Kdysi se mi stalo to same, doručení do jiného města. Otevřela jsem spor s tim, že zásilka byla doručena v me zemi ale v jiném městě, doložila screen. Ali spor uznalo, vrátili mi peníze, zásilka nikdy nedošla.

Lucie Voců Bartošková
    Guest

Tak po dnešním volání na poště chrudim 3 byl balíček opravdu dotycneho takže mi dal asi špatne číslo..

Josef Štědronský
    Guest

Nu, já sem ze Lhoty a dostal sem pět sousedovo balíčků 😀 Tedy souseda přes dvě ulice 😀

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password