Nepřišly mi 2 balíčky z listopadu. Ochranná lhůta byla prodloužena a už…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Nepřišly mi 2 balíčky z listopadu. Ochranná lhůta byla prodloužena a už…

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Nepřišly mi 2 balíčky z listopadu. Ochranná lhůta byla prodloužena a už končí…Ale jsou to věci každý za 2 USD. Je mi to trošku trapné, ale…. Prosím o názor. Díky😊

Robert Hanzlík
    Guest

Jaký názor? Proč vám je trapné se dožadovat zboží, za které jste zaplatila?

Dominika Antlová
    Guest

Nojo, jenomže to jsou 2 dolary sem, dva zas tam a už jste na stovce 😀

Verča Kaletová
    Guest

Požádejte o vrácení peněz pokud nemáte zboží, taky jsem tak udělala kvůli 30 Kč a není mi trapně 🙂

Tomáš Valenta
    Guest

Otevřete spor. Neřešte co si o tom myslí ostatní. Když objednáte třeba na Alze něco za 50 a oni vám to nedoručí, to nebudete chtít peníze zpět?

Alena Benešová
    Guest

Ano, máte pravdu. Už jednou mi vraceli, bylo to v pohodě, ale dražší věc. Tak jsem ráda za vaše názory a děkuji. Obchod jako obchod……😉😊

Pavlína Šustková
    Guest

Já mám teď spor za 1 $😁

Jiří Májek
    Guest

Napište normálně prodejci, nemusíte otevírat žádné spory 🙂 Reklamovat nedodání zásilky můžete i za půl roku.

Stanislav Chudáček
    Guest

Také mi jeden nepřišel za 1,49 $, 5 z listopadu a 2 z prosince jsou už doma, ale jen jeden došel v prosinci, ostatní až koncem ledna a v půlce února… POČKÁM..

Kamila Švecová
    Guest

Já psala prodejci, slíbil, že zboží pošle znova. Nic nepřišlo…. Otevřela jsem spor, bylo uznání vrácení peněz a taky nic nepřišlo….tak nevím. Dál jsem to neřešila, taky to byly položky po 2 dolarech 😁

Stanislav Chudáček
    Guest

Problém je na ČP, nemají lidi a normální pošta chodí také se značným zpožděním. Dopis v ČR může dojít druhý den, ale i za týden nebo 14 dní. Balíčky z Číny navíc zůstávají v boxech na celnici – pošta 120 Praha, a vrší se. Dříve vám doručí balíček z ledna než z listopadu, protože ten je zapadený dole….

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password