Nevíte někdo, jak dlouho takové ,,dodání” trvá? Děkuji e-mail je ze 4.7.

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Nevíte někdo, jak dlouho takové ,,dodání” trvá? Děkuji e-mail je ze 4.7.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Nevíte někdo, jak dlouho takové ,,dodání” trvá? 🙂 Děkuji e-mail je ze 4.7.

Lucie Medňanská
    Guest

Me kdyz to davali na zasilkovnu tak cca 5 dni od mailu… Ale kazda zasilka je jina takze to zalezi az dostanete email od zasilkovny 😀

Michal Paseka
    Guest

Po takovem mailu mi to doslo cca do 10 dnu

Miroslav Westik Ko
    Guest

Co tam zavolat rovnou? Tady nikdo nemá křišťálovou kouli.

Mikouš Pššt
    Guest

Prvně bych nabil telefon pak bych to řešil 🤣🤣

Adéla Okafor
    Guest

Mně asi týden, možná i déle.

Zita Menclová
    Guest

stejně jako pošta 2 měsíce

Michal Dawidowicz
    Guest

Pokud by zacali chodit baliky na zasilkovnu tak bych si je mohl aspon v klidu a vcas vyzvedavat a necekat 8 dni nez mi hodi postacka vyzvu a baliku na poste 😉

Vendulka Seemanová
    Guest

Já už mám 5 neděl balík v Praze na depu a nejsou schopni to poslat

Hana Hradecká
    Guest

Já čekala od zaslání e-mailu týden, ale přivezlo DPD. Oni zřejmě pro Zásilkovnu rozvážejí.

Jana Pavlicová
    Guest

Já chci poštu. Mám to v pohodě doma,jinak pro to musím jezdit 10 km. A to se vyplatí…😬😬😬😬😬

Nikola Haková
    Guest

No prima 😀 Tak tohle jsem ještě neviděla, dostala jsem 28.6. zprávu o nějakym balíku na zásilkovně, kam nikdy nejezdíme, takže jsme jak pitomci řešili co to je. Podle čísla zásilky to bylo něco z Polska z nějakého jejich shopu… Takže mi chcete říct, že ač číslo zásilky je naprosto odlišný, země původu je naprosto odlišná (balík mi šel dle trackingu z číny), tak že to byl právě ten jedinej balík z číny, kterej nedorazil? 😀 Já tam pro to nejela, email mi nepřišel, jen sms ze zásilkovny, kdyby mi přišel takovejhle mejl, tak tam samozřejmě sjedu… Ale sms s neodpovídajícím číslem a zemí původu, to jsem si řikala, že se asi spletli… 😀 No tak to jsem zvědavá 😀 poslední možnost vyzvednutí byla 3.7. 😀

Wollerová Kristýna
    Guest

Tak už to mám doma ☺️ Dnes přišel kód. Spokojenost

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password