Objednal jsem si tato sluchátka. Je to nad 22 €, takže by to mělo podléhat…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Objednal jsem si tato sluchátka. Je to nad 22 €, takže by to mělo podléhat…

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Objednal jsem si tato sluchátka. Je to nad 22 €, takže by to mělo podléhat zdanění.
    Moje otázka zní: už jste někdy objednávali něco nad 22 €, ale celní správa vám to i tak propustila?
    A druhá otázka: co všechno se musí platit navíc? Daň 21%, nějaké poplatky za zastoupení poštou… a dále?

Libor Sikora
    Guest

Zaplatíte daň a zastoupení českou poštou 200kč. Plus pokud jste měl poštu grátis Vám dopočítají prodejní cenu plus poštovné dle jejich ceníku a z celkové částky to dph. Samozřejmě že Vám to ale může projít,

David Snipercz Schneberger
    Guest

Už mi prošel telefon za 400$ pak mi zase neprošla věc za 28$ je to dost o štěstí.

Falco Šejnoha
    Guest

Ale teď už mají celníci víc času se v tom vrtat,než před Vánoci,tak bych si iluze o tom,že to projde,nedělal. Je to tak 50% na 50%.

Šárka Bečvářová
    Guest

Na balíčku bude menší částka než byla skutečná.Pak už záleží na štěstí zda ho zrovna vyhmátnou😉

Ladinek Frygo Maharadza
    Guest

me prosel sportovni naramek na 42 dolaru…nic sem neplatil

Zdenina Kolbabova
    Guest

Nakupuji často okolo 50 usd a nikdy jsem clo ani DPH neplatila

Jana Schildbergerová
    Guest

Je to o štěstí. Tri zimní bundy nad 50$ prošly a obyčejná teplakovka pro pubertaka za 20$ ne.

Markéta Špičková
    Guest

Je to o štěstí, nám prošlo i autorádio, takže u sluchátek to vidím celkem nadějně 😊

Ku Bajz
    Guest

i přes 100 us pohoda, opakovaně

Jan Zámarský
    Guest

napiš prodejci a t uvede cenu 20 dolarů do papíru…oni v tom uměj činani chodit

Opičák Štěpán
    Guest

Jen info, kdyz sleduju tuhle debatu. Na celnici sedi celnik a skrze rentgen kouka do baliku. Hrubym odhadem skrze tvar veci si vybira baliky ke kontrole. Takze i kdyz tam budete mit kravinu za par korun, stejne ji muzou otevrit. Sluchátka tedy jako sortiment s obrovskou nabidkou maji obtovskou samci projit bez cleni.

Lukáš David
    Guest

Tak já si myslím že tyhle sluchadla přijdou úplně v pohodě.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password