Objednával někdo??

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Objednával někdo??

Ľuboš Dvadecivína
    Guest

Áno konkrétne i7S TWS Mini pravé slúchadlo vydrží tak 50 min prehrávania hudby ľavé cca 30 min a dokážu sa vybiť dosť rýchlo aj keď sú vypnuté ,takže ich je potrebné stále nabíjať 😀 a kvalita zvuku ako čakal som horšie ale je to klasické stereo bez basov.

Šťastná Dagmar
    Guest

Dcera by chtěla bezdrat. Sluchátka ale fakt se mi nechce dávat 4000 😂 ale zase když tohle nebude fungovat tak to taky nemá smysl.

Ľuboš Dvadecivína
    Guest

Tak tieto sa určite nebudú dcére hodiť lebo oproti originál airpods sú neskutočne veľké a už ja mám problém si ich vopchať do ucha 😀 ale je tu alternatíva i10 TWS ale tak tie stoja okolo 30€ ale veľkosťou sú totožné ako airpods.

Taurus Hanka Taurus
    Guest

Baseus S06 BT muzu doporucit, ale maji drat mezi sebou, jestli nevadi… 😁

Taurus Hanka Taurus
    Guest

US $13.52 21%OFF | Baseus S06 Neckband Bluetooth Earphone Wireless headphone For Xiaomi iPhone earbuds stereo auriculares fone de ouvido with MIC
    https://s.click.aliexpress.com/e/PK9xbUc

Vladimír Jilich
    Guest

kupoval jsem tu verzi bez – verze i7s – zajímavé, dají se dobíjet přímo z té krabičky a stojí 9,66 usd. Lze koupit kvalitnější od Xiaomy a pokud bych to myslel s posloucháním vážně, tak bych asi zvolil je: New-Xiaomi-MIjia-Airdots-earphone-TWS-Bluetooth-5-0-Earphone-Youth-Version-Touch-Control-with-Charging – snad by měli i měřit tep – zajímavé

Helena Šubrtová
    Guest

Mame jsou supr

Miroslav Westik Ko
    Guest

Ono dobíjet z tééé krabičky, pak je zapotřebí ji stále nosit a když se někde zapomene? Ty S6 se nabíjejí microusb kabelem

Kuba Kalous
    Guest

Počkej si na Xiaomi airdots, je to levnější obdoba airpods

Pavel Beran
    Guest

Koupil jsem toto a bez problemu, pouzivam na běh kdy ani pres hodinu prehravani nemely problem. Pro jistotu nabijim po kazdem pouziti buď z krabicky nebo pres usb

Hynek Šádek
    Guest

Mám a vydrží sotva hodinu, ale jinak zvuk kvalitní a dosah cca 10 metrů. Jen mi odešlo to dobíjení, takže musím jen přes kabel.

Domča Šimková
    Guest

Koupila jsem na ali a nevydrží hrát ani 10 minut 😀 navíc jsou docela velký a padaj z uší

Simona Roman Venclovský
    Guest

Mám jedny doma nove

Jiří Klouček
    Guest

Ty kvalitní co se prodávaj i u nás tam vyjdou ještě dráž.Určitou elektroniku z ali neberu,nevyplatí se,to levný jsou šmejdy.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password