Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 hlasy) se naposledy zapojil uživatel Iveta a poslední změna proběhla před 3 roky, 2 měsíců.
Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.
Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 hlasy) se naposledy zapojil uživatel Iveta a poslední změna proběhla před 3 roky, 2 měsíců.
Dobrý den, chci se zeptat, zda má někdo zkušenost s objednáním bund – 2 ks. Mně zásilka dorazila, ale jen s jednou bundou a sledovací číslo bylo také jen jedno. Je možné, že by to poslali zvlášť? Prodejce jsem už kontaktovala, ale zatím neodpověděl. Děkuji Zdenka
Dobrý den,
zkušenost sice nemám, ale posílají i drobnější věci ve více zásilkách – mají sklady na více místech. A to, že je ještě druhý balíček se dozvím většinou až jeden dorazí a napíši prodejci, že mi chybí zboží. Pokud prodejce do 2 dnů neodpoví, otevřete spor na chybějící zboží a uvidíte, že prodejce se hned ozve. 🙂
Děkuji Iveto za odpověď. Nakonec se prodejce vyjádřil a bundu mi prý dopošle. Tak budu doufat. Zdenka
Super 🙂
No to je tedy prodejce… ze 2 bund pošle jen jednu a ještě je poškozená, odvolává se na špatně zadanou cenu, takže nedá slevu… no tak s tím bych obchodovat nechtěla 🙂
U té druhé bundy si hlídejte dobu doručení, musíte ji pořád prodlužovat, protože není jisté, že ji opravdu pošle – zvláště když s ním ještě řešíte spor ohledně první bundy. Možná dá i číslo, které však nepůjde dlouho sledovat. To pak na to otevřete spor.
Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.
Aliexpress Superstar je výborný doplněk do počítačového prohlížeče, který Vám pomůže ušetřit peníze a ochránit Vaše nákupy na Aliexpress.
Tento unikátní nástroj má spoustu skvělých funkcí. Tady jsou některé z nich:
1. Sledování historie cen na Aliexpress a GearBest.
2. Zobrazení cen v českých korunách.
3. Srovnávání cen produktů od různých prodejců.
4. Analýza hodnocení prodejce Vám poradí, jestli je bezpečné koupit daný produkt.
5. Vyhledávání produktů podle obrázků z internetu, pomocí kliknutím na pravé tlačítko myši.
6. Sledování ochranné lhůty – doplněk Vás bude vždy informovat před koncem ochranné lhůty.
7. Jednoduché sledování objednávek jedním kliknutím.