Od 11.11. čekám balíček. Otevřela jsem spor a napsali mi: We are sorry to tell…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Od 11.11. čekám balíček. Otevřela jsem spor a napsali mi: We are sorry to tell…

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Od 11.11. čekám balíček. Otevřela jsem spor a napsali mi:
    We are sorry to tell you that your package was lost by the logistics company, we just know that when you ask for help for us
    Please forgive us here.
    We are willing to re-send you a new free parcel to you.
    If you agree, we will send a new package to you asap.
    Please cancel the dispute for us so we can resend it successfully.Awaiting for your reply, thank you for your understanding.
    Omlouváme se, že vám řekneme, že vaše zásilka byla ztracena logistickou společností, jen to víme, když nám o pomoc požádáte
    Prosím, odpusťte nám tady.
    Jsme rádi, že vám pošleme novou bezplatnou zásilku.
    Pokud souhlasíte, zašleme vám nejnovější balíček.
    Prosíme o zrušení sporu, abychom jej mohli úspěšně znovu odeslat. Čekáme na Vaši odpověď, děkujeme za pochopení.

Co teď? Nerada bych uzavřela spor a pak přišla o peníze. Jak se to řeší? Děkuji za radu. Komunikace moc nefunguje. Už jsem se jednou nedomluvila a nedostala jsem peníze zpět a nepustilo mě to žádným způsobem k otevření sporu. Pak jsem zase dostala balíček za 4 měsíce, přestože jsem již měla peníze zpátky. Objednala jsem si další balíček s tím, že jsem jim napsala, ať mi nic neposílají a přesto mi balíček poslali.

Sara Jeczelewska
    Guest

Napište jim, že zavřete spor, až vám pošlou nové zboží, dřív ne. Na mě to taky zkoušeli…

Jana Rejmonová
    Guest

Nerušte spor, počkejte až balík přijde

Lukáš Hartl
    Guest

Nechat spot otevřený dokud ti to nedojde

Tereza Kubicová Skutková
    Guest

Nerusit spor

Sára Skálová
    Guest

A jak dlouho můžu mít spor otevřený?

Sára Skálová
    Guest

Mně se to právě vůbec nelíbí. Když zruším spor, tak nikdy nebudu mít jistotu, že mi to poslali.

Sára Skálová
    Guest

Ještě jsem si všimla, že tam je poznámka zásilka zrušena. 😲😲

Mika Mikaela
    Guest

To se mi stává dost, otevřu spor a hotovo, za dva , tři dny vyřešeno …a když mi odesílatel napsal, tak jsem teda počkala ještě pár dnu….a vždy došlo. Ovšem pokud píše,že objednávka je zrušena, není co řešit, vubec bych nereagovala a nechala spor otevreny, ovšečm stát se může. je toho moc. Ale co vám kdo udělá, nic, klidně bych spor nechala…

Michal Šneberg
    Guest

Vytesat to pravidlo – nikdy nezavírat spor!

Karol Horejsek
    Guest

Spor je len po urcity cas. Mohlo by sa stat ze cas sporu vyprsi a nic nedojde. Ja odporucam nechat si zaslat peniaze v plnej visi a kupit si to znova

Petr Pustówka
    Guest

Co takhle prodloužit lhůtu pro doručení a když nepošle, pak otevřít spor znovu.

Roman Hrdina
    Guest

To samé mi došlo včera. Nic rušit nebudu. Měli 2 měsíce na řešení. Jejich smůla.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password