Od 11.11. čekám balíček. Otevřela jsem spor a napsali mi: We are sorry to tell you that your package was lost by the logistics company, we just know that when you ask for help for us Please forgive us here. We are willing to re-send you a new free parcel to you. If you agree, we will send a new package to you asap. Please cancel the dispute for us so we can resend it successfully.Awaiting for your reply, thank you for your understanding. Omlouváme se, že vám řekneme, že vaše zásilka byla ztracena logistickou společností, jen to víme, když nám o pomoc požádáte Prosím, odpusťte nám tady. Jsme rádi, že vám pošleme novou bezplatnou zásilku. Pokud souhlasíte, zašleme vám nejnovější balíček. Prosíme o zrušení sporu, abychom jej mohli úspěšně znovu odeslat. Čekáme na Vaši odpověď, děkujeme za pochopení.
Co teď? Nerada bych uzavřela spor a pak přišla o peníze. Jak se to řeší? Děkuji za radu. Komunikace moc nefunguje. Už jsem se jednou nedomluvila a nedostala jsem peníze zpět a nepustilo mě to žádným způsobem k otevření sporu. Pak jsem zase dostala balíček za 4 měsíce, přestože jsem již měla peníze zpátky. Objednala jsem si další balíček s tím, že jsem jim napsala, ať mi nic neposílají a přesto mi balíček poslali.
To se mi stává dost, otevřu spor a hotovo, za dva , tři dny vyřešeno …a když mi odesílatel napsal, tak jsem teda počkala ještě pár dnu….a vždy došlo. Ovšem pokud píše,že objednávka je zrušena, není co řešit, vubec bych nereagovala a nechala spor otevreny, ovšečm stát se může. je toho moc. Ale co vám kdo udělá, nic, klidně bych spor nechala…