Přehrát video

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 32 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Dnes mi přišel fitness náramek Xiaomi mi band 2, vypadá skvěle, už jsem ho zkoušela dát, pod vodu a super. Má otázka zní: Máte někdo tento náramek? A sprchujete se s ním rádi hodně horkou vodou ? Mám ráda horkou sprchu, ale bojím se, aby to přežil i náramek.. děkuji za rady..

[fb_vid id=”photo_id”:”10212708548964695″”][fb_vid id=”10212708548964695″]

Michal Chloupek
    Guest

Mam origo my band 2 a sundavam jen kdyz potrebuje nabít 😉

Olda Franta
    Guest

kolik stojí ??

Olgoj von Chorchoj
    Guest

jasně běžně se sprchuji s elektronikou a s hodinkami 😀 — nevím potřebuji znát svuj tep ve sprše ? či kolik kroku jsem tam nachodil či jsme dopracovali lenost sundávání věcí ze sebe … co bude příště? sprchujete se oblečený nebo si sundáváte věci?

Jakub Zdráhal
    Guest

Má vůbec smysl něco takového kupovat zrovna na alli? Teď vyšla 3 a hned ještě jeden levnější stačí zajít na xiaomi store…

Radek Černík
    Guest

Mám dvojku a náramek si z hygienických důvodů do sprchy sundávám

Ondřej Kulpa
    Guest

Teď by se mi měl vratit z reklamace, po roce se nedalo přečíst nic z displaye, nevim co snima už jsem si poridil jiné

Tessie Trčková
    Guest

Mám, teda origo zařízení, výměnné náramky mám z Ali. Mám ho půl roku, nosím ho pořád, sundavam jen na nabití, není problém. Jediné, co mě štve, je že tlačítko funguje i na vodu, takže po přejetí sprchou po náramku se přepíná 😀 to je ale maličkost a asi samozřejmost 🙂 náramky na voděodolnost zařízení opravdu nemají vliv, nemám ani pocit že na to má vliv teplota vody 🙂 pokud se sprchujete i s náramkem, je jasné, že se musí čistit, z důvodu hygieny 🙂 měla jsem i první verzi, teď druhou, nikdy nebyl problém ani s jednou, měří přesně # funguje skvěle za jakýchkoliv podmínek.

Štefan Čujdík
    Guest

člověk si ukroutí ruku než si to přečte…

Jakub Skřepský
    Guest

I polití barvou vydrží 😂

Denise Martynek
    Guest

Já nějak postŕadám smysl koupání se s náramkem😀. Vždyť i pod tím je kůže, která by se měla umýt.

Lukas Novak
    Guest

Sprchovat se snim nesmi

Jan Kadera
    Guest

TVL lidi…může…nesmí…
    Náramek je splash proof, což znamená, že vydrží “ošplouchnutí”, tedy když s ním půjdete v dešti a ne moc dlouho tak by to měl zvládnout.
    Ale to se bavíme o záruce kterou nikdy neuplatníte, jestli ho máte z Ali 🙂

Ze zkušensti – sprchuji, koupu se s ním, plavu, vydržel i několik dní wakeboardingu. Nakonec jsem ho ztratitl, protože se mi při pádu do vody otevřel ten pásek.
    Už mám nový a dál se s ním budu sprchovat koupat a plavat.

Agi Jirků
    Guest

Nosím pořád a v pohodě 😜

Jana Polášková
    Guest

Monitor spánku fungoval skvělé, když jsem šla v noci na záchod zaznamenal probuzení…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 32 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password