Přišel mi e-mail, že se prodejci zvedlo poštovné o 1,5 dolaru, abych to…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Přišel mi e-mail, že se prodejci zvedlo poštovné o 1,5 dolaru, abych to…

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Přišel mi e-mail, že se prodejci zvedlo poštovné o 1,5 dolaru, abych to doposlala. Už se vám to stalo?

Olina Bártová-Stárková
    Guest

Sice to neni moc, ale z principu bych odstouoila od koupe…

Kájuška Faltová
    Guest

Taky mi jednou psali zprávu, abych poslala peníze za poštovné. Napsala jsem jim,že poštovné platím při objednávce a nic doplácet nebudu. Poslali to i tak.

Eva Furdeková
    Guest

Mě taky nereagovala jsem,a zboží stejne dorazilo

Jakoubek Rádlů
    Guest

Neplatte nic, napiste mu, ze postovne se plati pri placeni a jestli to nechce poslat za puvodni cenu, tak odstupujete od koupe a chcete vratit penize

Valentová Magdaléna
    Guest

Mně taky přišlo na 0.1, tak jsem jim to poslala😁

Jan Maly
    Guest

No jistě, nasrat

Robert Hanzlík
    Guest

Odepisuji většinou, že mi jejich zpráva notně zvedla žluč a žádám kompenzaci ve výši dvojnásobku požadované částky.

Martin Števko
    Guest

Ignorovat.

Michaela Palivcová
    Guest

Přišlo mi to stejně, stejná částka. Přitom cena zboží byla srovnatelná s jinými prodejci, všude cca 1.5$. Tak jsem slušně odpověděla, že nezaplatim, že buď at odeslou zboží za podmínek co jsem koupila nebo pošlou zpatky penize. Poslali zboží.

Lukáš David
    Guest

Nic neplatit ,pošle to i tak. Zkouší co vydrzite. A až vám to přijde tak bych mu to naparil ve feedbacku.

Anička Jedličková
    Guest

Odpověděla jsem prodejci, že to teda ne, zrušila jsem objednávkou (důvod prodejce nemůže odeslat) a prodejce ji zase obnovil. 2 krát. Šaty by tu měli být do zítra tak uvidíme. Vidím to na spor.

Anetka Klimová
    Guest

Jsem jedina, ktera si v zivote neprecetla jedinou zpravu od nich? 😂 proste jen sleduju datum a nazdar 😀

Milan Rusňák
    Guest

Neřešit,chce si to strčit do kapsy.Poštovné je dotováno čínskou vládou.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password