Pro dobré recenze jsem koupila rovnou dvoje. Jedny vyšly na 8 USD, vyhozené…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Pro dobré recenze jsem koupila rovnou dvoje. Jedny vyšly na 8 USD, vyhozené…

Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)
  • Author
    Rosťa Neupauer
    Guest
    Řehák Lukáš
    Guest

Ja si koupil za 40kc bluetooth přijímač na drátová sluchátka a super! Lepší zvuk jak z telefonu, je to v přijímací zvlastne upravené eqalizerem, že ten zvuk je prijemnejsi, jelikož to mam v praci na max hlasitost, vydrží to cca dvě a půl hodiny, ale že je to taková minihracka super… krom toho k tomu je kovový Jack-Jack adaptér, který za těch 40 Kč v cr rozhodně nekoupite

Robin Pupp
    Guest

Musíš koupit i10 i7 je úplně k ničemu

Jana Drabinová
    Guest

Mam je, nabite jsou za cca 2hodky a dve hodky vydrzi hrat hudbu. Kvalita zvuku je normalni, da se to poslouchat. Neni to zadna tragedie 😉

Pavel Gargulák
    Guest

Já mám stejné,ale za 5 dolarů,zatím jsem je testoval dvě hodiny a baterie byla na polovině a spárování taky v pohodě a zvuk taky pohoda,jenom mě trošku znepokojujou ty led diody uvnitř,který svítí jinak než by měli.

Petr Němec
    Guest

mne za. 8 funguji nadherne

Nikýssek Cojevámpotom
    Guest

Tvl predevcirem jsem si je objednala 😂😂😂děkuji za info 😂😂😂😂

Václav Fridrich
    Guest

Nikdy bych nekoupil na aliexpressu sluchátka 😂blázen kdo to koupi

Tomas Gardon
    Guest

Jak se takové sluchátka sparují?

Petr Liebl
    Guest

já mám takovou kapicku,co se vejde jen do ucha,a prodavaj jen do pravého,celkem spokojenost na běhání,ale baterka po pár měsících přestane držet. ale s tím se počítá.

Milan Chamrád
    Guest

No jo 😀 vyhozene penize lepsi koupit origo a nemusis resit takove problemy nekdy je lepsi si proste priplatit za 4k se daji sehnat uplně nove 🤙

Dušan Tomanec
    Guest

koupil jsem tady na tržnici za 150,- ty samé a bez problému.

Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password