Proč nejde provést platba kartou ?
1.používám appku na iPadu 2.Jméno nemá žádnou čárku a ani háček 3.Touto kartou platím stále všude i na Ali asi 30 dní zpět 4.Lupa je na tento problém bezradná 😉
Já platím uz od pátku a nejde mi to. Banka už o víkendu vše kontrolovala a že karta je v pořádku a ten den jsem s ní platila jiný nákup a v pohodě. Ted jsem to zkoušela z jiného prohlížeče a stále to nefunguje. Mám čsob.
Vzhledem k tomu,že zde je dost lidí,kterým nejde platit,jsem tom zkusila.Zhruba před 10min. jsem udělala na Ali několik nákupů přes app, a žádný problém. A to jsem naposledy nakupovala před dlouho Vánoci. Tak vážně nevím, v čem má tolik lidí poslední dobou problém zaplatit. Možná u někoho pomůže psát bez diakritiky, ale u Marka to bude asi fakt platnost karty. Zkuste zaplatit jinou, jestli můžete. Jinak mě fakt už nic nenapadá, je tu opravdu hodně lidí, kterým to nejde. 😉
Bohužel se mi taky nedaří platit. Mám kartu jen na nákupy na netu, kterou na alim platím už rok a najednou mi to už při napsaní čísla karty aniž bych vyplnila datum platnosti hlásí, že je karta neplatná 🙁
Dnes ráno zaplaceno pomocí PC prohlížeč Explorer verze pravěk stejnou kartou jakou to nejde na mobilu.
Nevím proč to nejde pomocí aplikace na iPadu a iPhonu 🤔
Všechny aplikace mám aktualizované automaticky každý den tak v tom to nebude.