Prosím, chci si koupit hodinky Xiaomi Mi Band 2, případně 3. Stačí ty dvojkové,…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Prosím, chci si koupit hodinky Xiaomi Mi Band 2, případně 3. Stačí ty dvojkové,…

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Prosím, chci si koupit hodinky Xiaomi Mi Band 2, případně 3. Stačí ty dvojkové, nebo radši připlatit a koupit trojkové? Koupím v ČR, ale chci si už objednat barevný řemínek a ochranné sklíčko, příp. folii, tak ať vím, na který model vybírat. Poradíte někdo?

Šáruška Marťuška
    Guest

Stačí zadat název + specifikace a napsat to strejdovi (Google)

Martin Trhoň
    Guest

Mám 2ku a za mě ani jedno … raději bych si připlatil a koupil amazfit jsou sice dražší ale nabízí řadu funkcí navíc každopádně když už tak 3ku

Honza Kalič
    Guest

Ja mam tedy dvojku, trojku jsem nemel, tak ze nemam srovnani. Dvojka funguje bezva, ale kdybych kupoval ted, tak bych sel do ty trojky, melo by to byt zlepseni ve vsech smerech a taky lepsi citelnost na primem slunci, coz u dvojky je problem.

Marcela Klobásková
    Guest

Mam dvojku.Jsou moc bezva, ale dnes bych logicky šla do trojky. Juuu to zní zajímavě 😂😂😂

Jakub Daníček
    Guest

Počkat na Xiaomi hey+

Tomáš Svoboda
    Guest

Mám dvojku, přecházím na trojku. Fólie i náhradní náramky jsou pro oba modely. Kupovat teď dvojku mi už přijde zbytečný, když trojka na Ali je dražší cca jen o dvě stovky. Rozdíly nejsou kdo ví jak zásadní, ale nějaký jsou…

Michaela Norková
    Guest

Taky mám dvojku. Funguje bezvadne. Pokrok nezastavís, takže pokud bych kupovala teď, tak bych šla do trojky😉

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password