Prosim mam dotaz. Ted jsem objednavala pár věcí. Dohromady i s postovnym 34,65…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Prosim mam dotaz. Ted jsem objednavala pár věcí. Dohromady i s postovnym 34,65…

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Prosim mam dotaz. Ted jsem objednavala pár věcí. Dohromady i s postovnym 34,65 $ . Potvrdila jsem platbu kde se mi znova ukázalo odečíst 34,65$ . Kouknu na účet a oni si odecetli 46,08 $ . U objednávek jsou úplně jine ceny než za které jsem nakoupila. Stalo se někomu? Co teď s tím? Nejde až tak o ten rozdíl jako o princip.

Darina Šnajdrová
    Guest

nebylo tam treba postovne…? V posledni dobe se mi hodne stava, ze maji uvedenou postu zdarma a jak hodim do kosiku a chci platit tak se mi tam postovne pripocita :/ Vetsinou posilaji zdrama 1 kus a kdyz chcete vic tak uz to skace i s postou..

Filip Král
    Guest

Nebylo to 34 euro?

Barbora Cimbálníková
    Guest

Ne 34,65 dolarů.

Jarka Koloušek Štěpničková
    Guest

Vetsinou je to prepoctem banky u ktere mate ucet. Zkuste si najit kurz vasi banky a porovnejte. Mivam to taky.😤

Libor Kocourek
    Guest

Myslím, že to je jejich finta. Stejně, jsem objednal ponožky za 3,16, při platbě skočila cena na 4,5. Psal jsem mu zprávu, kde je chyba….za hodinu, už to šlo zase normálně, když jsem to zkoušel,bez provedení platby. Takže vystornovat, zrušit do 24hod. objednávku, a objednat znova, ale koukat, kde co naskočí. Objednal jsem znova,a už všechno OK.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password