Prosím o nějaké doporučení na fitness náramek do 200kc který vydrží alespoň 2…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Prosím o nějaké doporučení na fitness náramek do 200kc který vydrží alespoň 2…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 28 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Prosím o nějaké doporučení na fitness náramek do 200kc který vydrží alespoň 2 dny a více a popřípadě se na něm dá přečíst i SMS

Martin Frídom
    Guest

Připlatil bych si a koupil mi band 2,3 nebo počkal na 4. Ten pán nahoře dal odkaz jen na řemínek, bez bandu. Na to bacha co kupujete.

Denis Janík
    Guest

Určitě MI Band

Jiří Sivec
    Guest

Honor 4 (z Česka!) za 1400 výdrž 14 dnů a perfektní displej

Martin Frídom
    Guest

Martin Konvalina Neradíme ti drahé. Mi Band seženeš do pětikila. A je to jistota, vydrží dlouho a přežijou všechno. Nějaké nekvalitní, neznačkové jsou k ničemu. Nic neumí, blbnou a za chvíli odejdou. Zbytečně vyhozený 2 kila.

Barča Kuli Kulikova
    Guest

Martin: Tak to si rovnou radsi nic nekupujte. Levne mohou blbe merit kroky, tep a dlouho nevydrzi. Takze stejne zjistite, ze vam jsou takove hodinky k nicemu, protoze ukazuji blbe hodnoty.

Pripadne muzete vyrobek vratit bez udani duvodu do 14 dnu, takze Mi Band 2/3 za petikilo muzete vyzkouset, a kdyz zjistite, ze je k nicemu, vratit.

Deniska Svobodová
    Guest

Levné sem měla dvoje a byly dobrý tak akorát na vyhození do koše. MiBand 3 jsou super a nejsou drahý 🙂

Patrik Ctibor
    Guest

Za me MiBand 2, trojka uz me nejak nenadchla, dvojka a zaplatil jsem si par desetikorun za MiBand Tools, tam se daji nastavit i vibrace ruznou delku, ikonky notifikaci, jaky aplikace se maji ozyvat… A vydrz i pres moje casty upozornovani cca 2 tydny na jedno nabiti

Honza Malý
    Guest

Ma nekdo prosim odkaz na ty MiBand 3? Je jich tam vic, tak bych rad nejaky provereny. Diky

Ikeya Chéma Zhang
    Guest

Dám ti fitness náramek za 4.99$ mi band 2… je úplně na h… 😀

Roman Dolo Doložílek
    Guest

Za 200 nekoupíte nic minimum je 1000!

Lucie Petrova
    Guest

Já mám Mi 2 a jsem spokojená 🙂

Michal Průcha
    Guest

mi 3 ale musíš připlatit málo peněz málo muziky

Martin Sedlář
    Guest

Jestli chceš abys na slunci něco viděl, tak si náramek od xiaomi vůbec neporizuj..

Markét Kaderková
    Guest

Mám Xiaomi Amazfit Cor, stojí 1300,- a opravdu se to vyplatí. Jdou číst SMS (diakritiku nezvládá), je tam počasí, dá se přes něj pouštět hudba a vydrží kolem 14 dní.
    https://m.alza.cz/sport/xiaomi-amazfit-cor-black-d5345008.htm?kampan=adw2_wearables_pla_all_wearables_wearables_fitness-naramky_m_9062905_1o3_XI2900f51&gclid=CjwKCAjw583nBRBwEiwA7MKvoOWsvmX9yDTXGN9DVfppk3LL2pzTyocPyE9AttMZ0NBNPlD5I8ZLzBoCRccQAvD_BwE

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 28 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password