Prosím o nějaké doporučení na fitness náramek do 200kc který vydrží alespoň 2…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Prosím o nějaké doporučení na fitness náramek do 200kc který vydrží alespoň 2…

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Prosím o nějaké doporučení na fitness náramek do 200kc který vydrží alespoň 2 dny a více a popřípadě se na něm dá přečíst i SMS

Vlasta Šandorová
    Guest

To už bych si koupila Xiaomi a podobný, trojkový model vyjde cca na 900 korun a vydrží nabitý týden/10 dní podle využitelnosti

Tomáš Novotný
    Guest

Jasny dotaz, bohuzel lidí neumí číst.

Mirůš Divišová
    Guest

Koupila jsem teda už dražší, myslím, že kolem 300, ale nešel vůbec spárovat s telefonem :/ Byl jen tak na zkoušku pro mamku .. Chtěla hlavně na krokoměr.. Ale jak to neměla s telefonem, tak měla na prd i čas a všechno, tak se vyhodili.. Teď má přítel mi band2 a já mi band3 a tam ty jsme vyhodili.. Každopádně na mi band3 nevím jak dát českou abecedu.. 🤔 Píše to v smskach klikyháky místo háčků 😀

Michal Lipert
    Guest

Všechny do 200 budou stát za hovno… Pokud nechceš něco za tisíce, doporučuji mi band, ale počkal bych na 4, vyjde co nevidět a nebo Honor band 4

Michal Lipert
    Guest

Jinak je to o ničem. Buď nebude na slunci nic vidět a nebo stojí za hovno aplikace k náramku. Neustálé odpojování a vybíjení baterie telefonu.

Markéta Krejčíková
    Guest

já si zkusila koupit na ali asi za 220 kč, psali, že se spárujou s iphonem…ani prd! zbytečně vyhozený peníze, teď mám normálně apple watch a spokojenost úplná 🙂 sice za víc, ale lepší než vyhodit 200 za něco, co nefunguje 😉

Honza Kubík
    Guest

xiaomi mi band

Jack Tack
    Guest

Prodávám apple watch 1 generace 42 mm jako nové komplet balení, účtenka. 3000,-

Bóža Šrámková Wächterová
    Guest

CZK 135.75 11%OFF | ID115Plus Smart Bracelet Sport Bluetooth Wristband Heart Rate Monitor Watch Activity Fitness Tracker Smart Band PK Mi band 2
    https://s.click.aliexpress.com/e/vvpEyEk

Bóža Šrámková Wächterová
    Guest

Manžel má a jsou super

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password