Prosím o radu, jak se dá poslat reklamace na 2 měsíce starou věc? Jedná se o e cigaretuProsím o radu, jak se dá poslat reklamace na 2 měsíce starou věc? Jedná se o e cigaretu
Mám téhle krámu plnej šuplík a bez problémů, cena minimálně poloviční tak proč za to platit tady? Navíc když se mě u první el.c.vysral mikrospinač tak mě byla reklamace zamítnuta s odpovědí “běžné opotřebení”
Jan Duben co jsi si tam koupil za e cígo? Popř. by jsi mohl zkusit poslat/napsat https://www.facebook.com/vape.servis kde je možno že to dokáží opravit, samozřejmě že né na záruku. Tu si vyřeš na ali, třeba ti něco pošlou z5 a za to si to u nich necháš opravit, když to půjde.
já jsem taky tak reklamovala psala jsem si s prodejcem musela jsem poslat i videa, nakonec jsem nějak složitě ,,pro mě 😂😂😂😂” psala na ali a peníze mi vrátili on se tomu vyhýbal, jinak cigareta byla za minutu nabitá a při jednom potažení vybitá, měla jsem dvě a taky jinak baterie vážím a tyto byly snad o polovic lehčí než normálně, teď nakupuji u jednoho prodejce a mám klid
Pošleš foto popřípadě video ale jen v případě, že je tam open dispute – spor. Pokud tam není tak hold smůla 😀
Návod nakupování na Ali:
1. Nekupovat nejlevnější šunty, platí hlavně u elektroniky
2. Zkuste nakupovat u Top Brands – ověřené značky většinou mají záruku 1-2 roky
3. Někde jsou věci levnější v ČR + záruka 2 roky, tak o tom přemýšlejte