Prosím o radu ,lupu jsem prošla a moc nepomohlo.skoro 14 dní waiting for pickup…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Prosím o radu ,lupu jsem prošla a moc nepomohlo.skoro 14 dní waiting for pickup…

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Prosím o radu ,lupu jsem prošla a moc nepomohlo.skoro 14 dní waiting for pickup a teď toto.ma otázka zní ,otevřít spor ,nebo čekat ? Prodejce nekomunikuje.dekuji moc

Tom Holík
    Guest

.

Kristyna Hrdličková Janásova
    Guest

Osobně pokud dprodavat nekomunikuje tak je to pro mě jasné …to samé jako v Česku 😂 tady bych ho začala už špinit na fb jak bývá zvykem 😂😂 takže spor a uvidíte

Hanina Beranová
    Guest

Stalo se mi v létě. Naskočila možnost otevřít spor, otevřela jsem a pokud si dobře pamatuji, tak ani tam se prodejce nevyjádřil. Vrátili mi peníze. Zboží opravdu nepřišlo.

Michaela Krejčí
    Guest

Ještě jsem nikdy spor neotevirala,tak zkusím .

Katka Sojková
    Guest

Od včera mám taky zboží ve fázi waiting for pick up tak doufám že to aspoň do 20.12 dojde 😏

Marek Gazda
    Guest

.

Justýna Krahulcová
    Guest

Proč hned spor? Pokud se mi tohle ukázalo tak zboží kromě 1 případu vždy přišlo, bývá to chyba systému a řeší se to tu často, divné, že jste to nenašla. Prostě si hlídejte ochrannou lhůtu a spor vážně zatím ne, pro uklidnění můžete napsat prodejci.

Michaela Krejčí
    Guest

Prodejce nekomunikuje,zboží už v nabídce nemá a jelikož ho neodeslal ,pochybuji že dorazí.

Michaela Krejčí
    Guest

Tak prodejce konečně napsal,prý dá aktuální info přes čínskou poštu,něco v tom smyslu.no uvidíme co z něj vyleze.

Pavlína Kahánková
    Guest

Mam to samé, dnes canceled…..

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password