Prosím o radu,objednala jsem šaty, které měly dvě ceny. Cca 10$ a 3$. Moje velikost byla za ty 3$. Přišlo mi to podezřelé. A prodejce také brzy psal. "Dear,I am so sorry to tell you that because of the factory which produce this items have some problem nearly , so can not be shipped in short time(Need to wait about 35 days can we send it out ), so we suggest you to cancel the order will be better(Reason: other reasons), then we will refund to you as soon as possible . Thank you very much,have a nice day."
Nevíte,co je to za praktiky? Už jste se s tím někdo setkal?
Nerušil bych a tlačil na ně, tahle nehezká praktika se totiž na Ali dost rozmohla. Už se pomalu nedá orientovat podle ceny, když něco vyhledáváte, protože prakticky vždy to není cena toho co chcete, ale má tam ještě další položku buď v nesmyslné velikosti s nízkou cenou nebo nějaký náhradní cíl s nízkou cenou a nebo “náhodou” zrovna ta barva s nízkou cenou není apod.
Neruste to, akorát by to mohlo poškodit vás (proto chce, abyste zvolila “ostatní”). Nechce to dojet. Buď pošle, nebo dojde lhůta a zruší se to samo a peníze se vrátí automaticky.
Stalo se mi to samé akorát s kosmetickými štětci 11.11. Záhadným způsobem se ze zlevněné ceny štětců v košíku strhly ještě 2 dolary. Z 12$ pak byla cena 6$. Prodejce hned psal, že to byl poslední kus, který mi nemůže poslat, protože je poničený a že musí naskladnit, ať objednávku zruším a objednám potom (samozřejmě už za plnou cenu). Odmítla jsem s tím, že počkám na naskladnění. Pak asi po 10 dnech odesláno, doteď samozřejmě nic nepřišlo. Logicky nikdy nic neodeslal. Sporem mi byly peníze vráceny 🤷♀️.